fbpx

DANS OCH TRÄNING FÖR BARN

För dig mellan 4-12 år!

Vi vill uppmuntra även de minsta att komma igång med ett aktivt träningsliv. Dessa träningsformer innefattar lek och träning med den egna kroppen som redskap. Läs mer om våra olika klasser genom länkarna nedan.

DANS FÖR BARN

TRÄNING FÖR BARN

BOXNING FÖR TJEJER

För dig mellan 13-17 år!

Pink Gloves bygger på boxningens träning, men vi slår ej på varandra. Träningsformen är en blandning av boxercise, cirkelträning och stretch. Vi tränar snabbt och intensivt – du märker knappt hur hårt du tränat!

PINK GLOVES TEENS

BLI MEDLEM IDAG

Drivkraft har Solnas bredaste utbud av träningsformer. Ta steget till en bättre hälsa och en starkare vardag. Bli medlem idag och få en gratis konsultation från en av våra personliga tränare.

UNGDOMSTRÄNING

För dig mellan 13-17 år!

Vi erbjuder även möjligheten för ungdomar mellan 13-17 år att träna hos oss. För att få tillgång till vårt ungdomskort skall föräldern vara medlem på anläggningen och träningen skall under dessa åldrar ske tillsammans med föräldern. Från 16 år och uppåt kan du träna på anläggningen på egen hand, förutsatt att en förälder tränar på anläggningen. I sådant fall löser du ett studentkort.

Priset för vårt ungdomskort är 195:-/månad för ett 12 månaders medlemskap och 245:-/månad för ett 6 månaders medlemskap. Medlemskapet tecknas i receptionen på anläggningen.