fbpx

BOXNING FÖR TJEJER 13-17 ÅR

Pink Gloves bygger på boxningens träning, men vi slår ej på varandra. Träningsformen är en blandning av boxercise, cirkelträning och stretch. Vi tränar snabbt och intensivt – du märker knappt hur hårt du tränat!

Den här gruppen är speciellt anpassad till yngre tjejer, 13-17 år. Vi tränar tillsammans med en personlig tränare två gånger i veckan under 8 veckor. Vi stöttar allt vi kan. Tidigare deltagare har känt att de får både mer muskler & kondition, och dessutom mer energi & mindre stressade.

Innan start sätter du dina personliga mål och vi gör en individuell plan. Efter varje vecka stämmer du av hur det går, och vad du behöver göra – med tränarens och gruppens stöd. Träningen är rolig och högintensiv. Tränaren kommer även att ge dig utmaningar och råd för att du under perioden skall uppnå bästa resultat efter dina förutsättningar.

Hanna Nordqvist

Jag som leder grupperna heter Hanna, är 19 år, och ha tränat i den här formen i flera år. Det har fått mig att må väldigt bra, på alla sätt!

Här tränar och utvecklas du utifrån dina egna förutsättningar – inte andras ideal. Vi tränar i små grupper, där vi peppar varandra, och har fokus på träningsglädje, ha kul och att lyckas. Och vi tränar hårt!

Ta chansen och känna så du med! Kom med nu direkt! Jag lovar att du kommer att må bra på riktigt! Mer energi och mer harmoni!

Vi är Drivkraft Solna

Utöver en fantastiskt serviceinriktad personalstyrka erbjuder vi även Solnas bredaste variation av träning. Här hittar du det mesta inom gruppträning, en stor konditionsavdelning med de senaste maskinerna, EasyLine som vi brukar rekommendera nybörjare, ett fullutrustat gym med fria vikter och en egen avdelning för funktionell träning. Vi är också en av få anläggningar i Stockholm som erbjuder InBody-mätningar, vilket ger dig en exakt bild om hur fördelningen av muskler och fett ser ut i din kropp. Detta är ett exceptionellt motiverande hjälpmedel som tränar för att uppnå mätbara förändringar. Vi erbjuder också barnpassning sex dagar i veckan så att våra tränande föräldrar kan fokusera på sig själva medan de är hos oss. Och vill du bara relaxa så kan du göra det i vår vattenmassagesäng, i bastun eller bara ta en kopp kaffe och hänga med oss i loungen. Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till oss! Martin Dahlman med personal

BOKA PINK GLOVES TEENS

Se här för kommande gruppstarter och bokning.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer innan du bestämmer dig? Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig:
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.