Boka din plats idag

Pris: 2195 kr

BOOTCAMP PÅ DRIVKRAFT SOLNA

Bootcamp passar dig som är nybörjare och vill få en bra start, men även dig som tränar men kanske vill få en extra knuff i träningen. Under 5 veckor coachas du tillsammans med andra i en grupp på max 10 personer plus att du får fri tillgång till hela vårt utbud under perioden. Du får i priset möjligheten att mäta din kroppssammansättning vid start och slut i våran IN-BODY. Du får även kost och träningscoaching samt utmaningar varje vecka. Max 10 deltagare per grupp.

Detta ingår i 5 veckors Bootcamp:

  • Bli snyggare och starkare
  • Träffa nya träningskompisar
  • 10 tillfällen i grupp med PT
  • 2 inbodymätningar
  • Fri tillgång till hela vårt utbud under perioden
  • Kost och träningsschema

 

Vi är Drivkraft Solna

Utöver en fantastiskt serviceinriktad personalstyrka erbjuder vi även Solnas bredaste variation av träning. Här hittar du det mesta inom gruppträning, en stor konditionsavdelning med de senaste maskinerna, EasyLine som vi brukar rekommendera nybörjare, ett fullutrustat gym med fria vikter och en egen avdelning för funktionell träning. Vi är också en av få anläggningar i Stockholm som erbjuder InBody-mätningar, vilket ger dig en exakt bild om hur fördelningen av muskler och fett ser ut i din kropp. Detta är ett exceptionellt motiverande hjälpmedel som tränar för att uppnå mätbara förändringar.

Vi erbjuder också barnpassning sex dagar i veckan så att våra tränande föräldrar kan fokusera på sig själva medan de är hos oss. Och vill du bara relaxa så kan du göra det i vår vattenmassagesäng, solarium, i bastun eller bara ta en kopp kaffe och hänga med oss i loungen.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till oss! Martin Dahlman med personal