Boka din plats idag

Pris: 2195 kr

 

BOOTCAMP PÅ DRIVKRAFT SOLNA

Ta chansen att under 5 veckor satsa på dig själv efter sommaren. Under veckorna får du fri tillgång till hela vårt gedigna utbud samt 10 tillfällen med personlig tränare i grupp. Du får i priset möjligheten att mäta din kroppssammansättning vid start och slut i våran IN-BODY. Du får även kost och träningscoaching samt utmaningar varje vecka. Max 10 deltagare per grupp.

Ingår i Bootcampen under 5 veckor:

  • Bli snyggare och starkare
  • Träffa nya träningskompisar
  • 10 tillfällen i grupp med PT
  • 2 inbodymätningar
  • Fri tillgång till hela vårt utbud under perioden
  • Kost och träningsschema

Välj mellan:
Måndagar och torsdagar kl 07:00(start 9 oktober) med Monica Wase
Måndagar och onsdagar kl 18:00(UTOMHUS)(9 oktober) med Philippe Lindström
Tisdagar och torsdagar kl 19:00(10 oktober) med Ehsan Deldari

Vi är Drivkraft Solna

Utöver en fantastiskt serviceinriktad personalstyrka erbjuder vi även Solnas bredaste variation av träning. Här hittar du det mesta inom gruppträning, en stor konditionsavdelning med de senaste maskinerna, EasyLine som vi brukar rekommendera nybörjare, ett fullutrustat gym med fria vikter och en egen avdelning för funktionell träning. Vi är också en av få anläggningar i Stockholm som erbjuder InBody-mätningar, vilket ger dig en exakt bild om hur fördelningen av muskler och fett ser ut i din kropp. Detta är ett exceptionellt motiverande hjälpmedel som tränar för att uppnå mätbara förändringar.

Vi erbjuder också barnpassning sex dagar i veckan så att våra tränande föräldrar kan fokusera på sig själva medan de är hos oss. Och vill du bara relaxa så kan du göra det i vår vattenmassagesäng, solarium, i bastun eller bara ta en kopp kaffe och hänga med oss i loungen.

Vi hälsar dig hjärtlig välkommen till oss! Martin Dahlman med personal