fbpx

Golfmedlemskap

Ta del av ett omfattande utbud av aktiviteter, som kommer att förbereda dig för en framgångsrik golfsäsong 2024, och framförallt göra vintersäsongen både roligare och mer givande.

I vårt golfmedlemskap ingår obegränsad tillgång till gymmet och vårt stora gruppträningsutbud, med du får även fri tillgång till vår golfstudio innehållande golfsimulator och möjligheter till chip och putträning. Anpassade träningspass, inriktade på styrka och rörlighet för golfare, kommer också erbjudas regelbundet. Dessutom kommer du kunna boka in dig med på gruppass med våra golftränare i golfstudion vid utvalda tider 1-2 gånger i månaden. Vårt mål är att skapa en gemenskap av likasinnade golfentusiaster. Som medlem, kommer du därför regelbundet bli inbjuden för att ta del av föreläsningar eller delta i diskussionsforum om olika golfämnen (ca 1-2 ggr/mån). Här kan du dela dina erfarenheter, utbyta tankar och ta del av insikter som kommer att fördjupa din förståelse för spelet.

GYM OCH GRUPPTRÄNING
Träna fritt på gymmet och delta i gruppträning

GOLFSTUDIO
Använd golfsimulatorn, öva putt och chipträning när du vill

GOLFTRÄNARE
Boka golfträning i grupp två gånger per månad

FÖRELÄSNINGAR OCH FORUM
Delta i två föreläsningar med golftema eller diskussionsforum varje månad

STYRKA OCH RÖRLIGHET
Gå med i PT-grupper för golfstyrka och rörlighet

BLI MEDLEM IDAG

Specialmedlemskap för dig som spelar golf.

Vill du veta mer om vårt medlemskap för dig som spelar golf? Lämna dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss och berättar mer.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.