fbpx

HÖSTFORMEN PÅ DRIVKRAFT 

Höstformen pågår under 8 veckor och är perfekt för dig som vill ha en extra push för att komma igång med träningen efter sommaren. I Höstformen ses vi i grupp och tränar tillsammans med en personlig tränare en gång i veckan under perioden. Efter varje träningspass sätter vi en individuell samt gemensam plan för kommande vecka, tills vi ses nästa gång. Träningen är rolig och funktionell men också högintensiv och du tränas för att bli starkare och smidigare. Du får också möjlighet att mäta din kroppssammansättning före och efter i vår InBody för att se dina resultat. Tränaren kommer även att ge kostrekommendationer, träningstips och utmaningar samt annat nyttigt för att du under perioden skall uppnå bästa resultat efter dina förutsättningar.

 

Detta ingår i höstformen:

  • Fri tillgång till hela vårt utbud under 8 veckor
  • 8 tillfällen i PT-grupp
  • Bli starkare och må bättre
  • Träffa nya träningskompisar
  • 3 InBodymätningar
  • Kost och träningsrekommendationer
  • Hjälp att komma igång på bästa sätt
  • Utmaningar

Pris: 1995 kr (Medlemspris 1495 kr)

Vi är Drivkraft Solna

Utöver en fantastiskt serviceinriktad personalstyrka erbjuder vi även Solnas bredaste variation av träning. Här hittar du det mesta inom gruppträning, en stor konditionsavdelning med de senaste maskinerna, EasyLine som vi brukar rekommendera nybörjare, ett fullutrustat gym med fria vikter och en egen avdelning för funktionell träning. Vi är också en av få anläggningar i Stockholm som erbjuder InBody-mätningar, vilket ger dig en exakt bild om hur fördelningen av muskler och fett ser ut i din kropp. Detta är ett exceptionellt motiverande hjälpmedel som tränar för att uppnå mätbara förändringar.

Vi erbjuder också barnpassning sex dagar i veckan så att våra tränande föräldrar kan fokusera på sig själva medan de är hos oss. Och vill du bara relaxa så kan du göra det i vår vattenmassagesäng, i bastun eller bara ta en kopp kaffe och hänga med oss i loungen.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till oss!
Martin Dahlman med personal

BOKA HÖSTFORMEN

Klicka nedan aktuella kursstarter

Vill du veta mer innan du bestämmer dig? Lämna dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för mer information.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.