fbpx

HÖSTFORMEN 8 VECKOR 

God sömn, bra mat och fysisk aktivitet har aldrig varit viktigare. Nu släpper vi platserna till höstformen som passar perfekt för dig som vill komma igång med träningen efter sommaren. Här ses vi och tränar tillsammans i mindre grupper med en personlig tränare.
Efter varje träningspass sätter vi en plan för kommande vecka, tills vi ses nästa gång.

Träningen är rolig och funktionell men också högintensiv och du tränas för att bli starkare och smidigare. Du får också möjlighet att mäta din kroppssammansättning före och efter i vår InBody för att se dina resultat. Tränaren kommer att ge kost och träningsrekommendationer, utmaningar samt annat nyttigt för att du under perioden skall uppnå bästa resultat efter dina förutsättningar.

 

Detta ingår i höstformen:

  • Fri tillgång till hela vårt utbud under 8 veckor 
  • 8 tillfällen i PT-grupp
  • Kost- och träningsrekommendationer
  • 2 Inbodymätningar
  • Utmaningar

Pris: 1995 kr(medlem 1495 kr)

Aktuella startdatum hittar du under bokningssidan.

Är du medlem, kontakta receptionen för att anmäla dig och få medlemspris.

Vi är Drivkraft Solna

Utöver en fantastiskt serviceinriktad personalstyrka erbjuder vi även Solnas bredaste variation av träning. Här hittar du det mesta inom gruppträning, en stor konditionsavdelning med de senaste maskinerna, EasyLine som vi brukar rekommendera nybörjare, ett fullutrustat gym med fria vikter och en egen avdelning för funktionell träning. Vi är också en av få anläggningar i Stockholm som erbjuder InBody-mätningar, vilket ger dig en exakt bild om hur fördelningen av muskler och fett ser ut i din kropp. Detta är ett exceptionellt motiverande hjälpmedel som tränar för att uppnå mätbara förändringar.

Vi erbjuder också barnpassning sex dagar i veckan så att våra tränande föräldrar kan fokusera på sig själva medan de är hos oss. Och vill du bara relaxa så kan du göra det i vår vattenmassagesäng, i bastun eller bara ta en kopp kaffe och hänga med oss i loungen.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till oss!
Martin Dahlman med personal

BOKA HÖSTFORMEN

Klicka nedan aktuella kursstarter

Vill du veta mer innan du bestämmer dig? Lämna dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för mer information.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.