Boka Mammaträning

12 platser per grupp

Pris 995 kr

MAMMATRÄNING PÅ DRIVKRAFT SOLNA

Nu släpper vi platser till höstens kurser för nyblivna mammor. Vi tränar i mindre grupper, där alla får individuell hjälp för att säkerställa resultat, oavsett utgångsläge. Här har man med sig sitt barn på passet. Med hjälp av vår egen kroppsvikt och redskap tränar vi rörlighet och flexibilitet, styrka och kondition under 45 min. Vi arbetar med funktionella rörelser för hela kroppen som kommer göra dig stark i din vardag som nybliven mamma. Vi jobbar med knipövningar och magövningar som stärker de inre magmusklerna, muskler som försvagats under graviditet och förlossning.

För att se kommande kursstarter tryck på ”boka här” till vänster.

Ingår i Mammaträningen under 6 veckor:

  • 12 träningspass i grupp
  • Träna med din egen kropp som vikt
  • Stärk inre magmuskler som försvagats under graviditeten
  • Få individuell hjälp med att nå dina mål

Vi är Drivkraft Solna

Utöver en fantastiskt serviceinriktad personalstyrka erbjuder vi även Solnas bredaste variation av träning. Här hittar du det mesta inom gruppträning, en stor konditionsavdelning med de senaste maskinerna, EasyLine som vi brukar rekommendera nybörjare, ett fullutrustat gym med fria vikter och en egen avdelning för funktionell träning. Vi är också en av få anläggningar i Stockholm som erbjuder InBody-mätningar, vilket ger dig en exakt bild om hur fördelningen av muskler och fett ser ut i din kropp. Detta är ett exceptionellt motiverande hjälpmedel som tränar för att uppnå mätbara förändringar.

Vi erbjuder också barnpassning sex dagar i veckan så att våra tränande föräldrar kan fokusera på sig själva medan de är hos oss. Och vill du bara relaxa så kan du göra det i vår vattenmassagesäng, solarium, i bastun eller bara ta en kopp kaffe och hänga med oss i loungen.

Vi hälsar dig hjärtlig välkommen till oss! Martin Dahlman med personal