mammaträning i Solna

BOKA MAMMATRÄNING

12 platser per grupp, pris 995 kr

Klicka för aktuella kursstarter:

BARNPASSNING

Du vet väl om att barnpassning ingår i ditt medlemskap? Låt oss ta hand om dina barn när du tränar. Här kan barnen pussla, pyssla, leka och mysa tillsammans med någon av våra barnpassare.

MAMMATRÄNING PÅ DRIVKRAFT SOLNA

Vi tränar i mindre grupper, där alla får individuell hjälp för att säkerställa resultat, oavsett utgångsläge. Här har man med sig sitt barn på passet. Med hjälp av vår egen kroppsvikt och redskap tränar vi rörlighet och flexibilitet, styrka och kondition under 45 min. Vi arbetar med funktionella rörelser för hela kroppen som kommer göra dig stark i din vardag som nybliven mamma. Vi jobbar med knipövningar och magövningar som stärker de inre magmusklerna, muskler som försvagats under graviditet och förlossning.

 

Detta ingår 6 veckors Mammaträning:

  • 12 träningspass i grupp
  • Träna med din egen kropp som vikt
  • Stärk inre magmuskler som försvagats under graviditeten
  • Få individuell hjälp med att nå dina mål

Vi är Drivkraft Solna

Utöver en fantastiskt serviceinriktad personalstyrka erbjuder vi även Solnas bredaste variation av träning. Här hittar du det mesta inom gruppträning, en stor konditionsavdelning med de senaste maskinerna, EasyLine som vi brukar rekommendera nybörjare, ett fullutrustat gym med fria vikter och en egen avdelning för funktionell träning. Vi är också en av få anläggningar i Stockholm som erbjuder InBody-mätningar, vilket ger dig en exakt bild om hur fördelningen av muskler och fett ser ut i din kropp. Detta är ett exceptionellt motiverande hjälpmedel som tränar för att uppnå mätbara förändringar.

Vi erbjuder också barnpassning sex dagar i veckan så att våra tränande föräldrar kan fokusera på sig själva medan de är hos oss. Och vill du bara relaxa så kan du göra det i vår vattenmassagesäng, solarium, i bastun eller bara ta en kopp kaffe och hänga med oss i loungen.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till oss! Martin Dahlman med personal