fbpx
mammaträning i Solna

MAMMATRÄNING

 

 

Är du nybliven mamma och vill komma igång med träningen? Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig och berättar hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

BARNPASSNING

Du vet väl om att barnpassning ingår i ditt medlemskap? Låt oss ta hand om dina barn när du tränar. Här kan barnen pussla, pyssla, leka och mysa tillsammans med någon av våra barnpassare.

MAMMATRÄNING PÅ DRIVKRAFT 

Hos oss på Drivkraft startar vi regelbundet nya grupper för nyblivna mammor. Här tränar vi i mindre grupper, där alla får hjälp för att säkerställa resultat, oavsett utgångsläge. Med hjälp av vår egen kroppsvikt och redskap tränar vi rörlighet och flexibilitet, styrka och kondition. Vi arbetar med funktionella rörelser för hela kroppen som kommer göra dig stark i din vardag som nybliven mamma. Passet är 45 minuter och man har med sig sitt barn på passet.

Hos oss finns barnvagnsparkering, skötbord, microvågsugnar och gratis kaffe i våran lounge.
Vi har även fri parkering om du väljer att ta bilen till oss.

 

  • 12 träningspass i grupp under 6 veckor
  • Två gånger i veckan
  • Stärk inre magmuskler som försvagats under graviditeten
  • Möjlighet till fortsättningsgrupper

Vi är Drivkraft Solna

Utöver en fantastiskt serviceinriktad personalstyrka erbjuder vi även Solnas bredaste variation av träning. Här hittar du det mesta inom gruppträning, en stor konditionsavdelning med de senaste maskinerna, EasyLine som vi brukar rekommendera nybörjare, ett fullutrustat gym med fria vikter och en egen avdelning för funktionell träning. Vi är också en av få anläggningar i Stockholm som erbjuder InBody-mätningar, vilket ger dig en exakt bild om hur fördelningen av muskler och fett ser ut i din kropp. Detta är ett exceptionellt motiverande hjälpmedel som tränar för att uppnå mätbara förändringar.

Vi erbjuder också barnpassning sex dagar i veckan så att våra tränande föräldrar kan fokusera på sig själva medan de är hos oss. Och vill du bara relaxa så kan du göra det i vår vattenmassagesäng, i bastun eller bara ta en kopp kaffe och hänga med oss i loungen.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till oss!
Martin Dahlman med personal