fbpx
mammaträning i Solna

MAMMATRÄNING

 

Är du nybliven mamma och vill komma igång med träningen? Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig och berättar hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

MAMMATRÄNING PÅ DRIVKRAFT 

Hos oss på Drivkraft startar vi regelbundet nya grupper för nyblivna mammor. Här tränar vi i mindre grupper, där alla får hjälp för att säkerställa resultat, oavsett utgångsläge. Med hjälp av vår egen kroppsvikt och redskap tränar vi rörlighet och flexibilitet, styrka och kondition. Vi arbetar med funktionella rörelser för hela kroppen som kommer göra dig stark i din vardag som nybliven mamma. Passet är 45 minuter och man har med sig sitt barn på passet.

Hos oss finns barnvagnsparkering, skötbord, microvågsugnar och gratis kaffe i våran lounge.
Vi har även fri parkering om du väljer att ta bilen till oss.

 

  • 12 träningspass i grupp under 6 veckor
  • Två gånger i veckan
  • Stärk inre magmuskler som försvagats under graviditeten
  • Möjlighet till fortsättningsgrupper

Vi är Drivkraft Solna

Utöver en fantastiskt serviceinriktad personalstyrka erbjuder vi även Solnas bredaste variation av träning på hela 2000 kvm. Här hittar du det mesta inom gruppträning, en stor konditionsavdelning med de senaste maskinerna, EasyLine som vi brukar rekommendera nybörjare, ett fullutrustat gym med fria vikter och en egen avdelning för funktionell träning. Hos oss kan du även göra inbodymätningar, besöka vår osteopat, få massage eller såklart träna med en av våra personliga tränare. 

Och vill du bara relaxa så kan du göra det i vår vattenmassagesäng, i bastun eller bara ta en kopp kaffe och hänga med oss i loungen.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till oss!
Martin Dahlman med personal