PINK GLOVES HANDLAR OM DIG

  • Dina mål
  • Ditt liv och din hälsa
  • Din potential och frihet
  • Gemenskap

Vill du veta mer innan du bestämmer dig? Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig:
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

VÄLKOMMEN TILL PINK GLOVES BOXING

Pink Gloves Boxing är ”Small group training” för tjejer där du får tillgång till boxningens effektiva och roliga träning och utan att behöva sparras mot någon eller riskera att bli slagen. PGB lägger stor vikt vid att ständigt finslipa din boxningsteknik och terminssystemet låter dig möta nya tekniker och ställas inför komplexare kombinationer allt eftersom dina färdigheter utvecklas. Redan termin 2 är vi redo för The 49 moves Challenge Coin Combo. Det är en fantastisk känsla att få uppleva sin egen utveckling genom att klara av något man tidigare ansett vara långt bortom möjligheternas gräns.

En av faktorerna till den höga kvalitén, och att varje deltagare åstadkommer en så kraftig utveckling, är att varje grupp endast består av 12 deltagare. Gruppens deltagare är dem samma hela terminen. Den teamkänsla och gemenskap som uppstår hjälper dig att känna trygghet att utvecklas och får dig att längta till varje träning. Du prioriterar dessa träningspass i din vardag och får på så sätt en enormt god kontinuitet i din träning.

Till vårterminen 2019 startar vi två nybörjargrupper enligt nedan:

Grupp måndagar och onsdagar

Startdatum: måndag 14 januari
Dag och tid: måndagar och onsdagar kl 17:00
Max deltagare: 12 personer 

Grupp tisdagar och torsdagar

Startdatum: tisdag 15 januari
Dag och tid: tisdagar och torsdagar 18:00
Max deltagare: 12 personer

Kursen håller på i 15 veckor och i terminsavgiften ingår ett startkit med boxningshandskar, lindor, manual och väska. 
Du har även i priset tillgång till hela vårt träningsutbud under perioden. Så om du missar något tillfälle på boxningen så kan du ta igen det genom att gå på något av våra andra pass, eller träna själv i gymmet. Vill träna utöver boxningen så går det också bra. 

Pris: 3800 kr

Du kan även delbetala kursen på 4 månader. Då är kostnaden 950 kr/månad och i så fall behöver du komma in till oss och skriva på en avbetalningsblankett. Vill du betala allt på en gång och säkra din plats redan nu så bokar och betalar du på under knappen ”boka plats online”. 

Vi är Drivkraft Solna

Utöver en fantastiskt serviceinriktad personalstyrka erbjuder vi även Solnas bredaste variation av träning. Här hittar du det mesta inom gruppträning, en stor konditionsavdelning med de senaste maskinerna, EasyLine som vi brukar rekommendera nybörjare, ett fullutrustat gym med fria vikter och en egen avdelning för funktionell träning. Vi är också en av få anläggningar i Stockholm som erbjuder InBody-mätningar, vilket ger dig en exakt bild om hur fördelningen av muskler och fett ser ut i din kropp. Detta är ett exceptionellt motiverande hjälpmedel som tränar för att uppnå mätbara förändringar.

Vi erbjuder också barnpassning sex dagar i veckan så att våra tränande föräldrar kan fokusera på sig själva medan de är hos oss. Och vill du bara relaxa så kan du göra det i vår vattenmassagesäng, i bastun eller bara ta en kopp kaffe och hänga med oss i loungen.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till oss!
Martin Dahlman med personal