VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ

Vi följer nuvarande rekommendationer från myndigheterna och håller gymmet öppet men följer konstant händelseutvecklingen. Vi upprepar vikten av god hygien och ber att dig som känner någon form av symptom, eller har nära anhörig som är drabbad att stanna hemma! Det är dock väldigt bra i dessa tider att ni som är friska tränar, men vi ber er alla som är här på gymmet att följa nedan:

 

  • Tvätta händerna med tvål när du kommer i minst 20 sek innan du spritar dom
  • Använd våra nya wipes flitigt
  • Gör rent den utrustning du använder innan och efter
  • Täck munnen vid hosta/nysning

ÅTGÄRDER SOM VIDTAGITS PÅ GYMMET

Rutinerna för städ och rengöring utökas, våra städare kommer nu både förmiddagar eftermiddagar och även receptionspersonalen städar regelbundet. Vi har halverat platserna på våra gruppträningspass. I alla gruppträningssalar samt gymmet har vi installerat nya dispensers med ytdesinficerande medel så att vi enkelt kan torka av både före och efter vi använder redskapen. Minikraft håller tillfälligt stängt tills vidare. Barnkurserna skjuts upp tills vidare.

Vi erbjuder dessutom alla medlemmar i riskgrupp att hjälpa till med hemkörning av varor från närliggande butiker.

LIVETRÄNING

Dessa pass kommer första veckan främst anpassas för de äldre som är i riskgrupp och råds att inte vistas ute. Vi känner att fokus ska vara på dem just nu för att de inte ska tappa träningsrutinerna, så enklare övningar kommer vara fokus. Men det funkar ju såklart även för alla. 
Under sommaren har vi uppehåll med de livesända passen men det finns en massa att se och träna till i vår fb-grupp ”Grupp för Drivkraft Solna.”

 

 

UTOMHUSTRÄNING

Här ses vi utanför gymmet och joggar lätt upp till närliggande park. Där kör vi sedan ett kroppsviktpass med styrka och puls.
Se schema för aktuella dagar och tider för utomhusträning.