BODYVIVE

Bodyvive, en lustfylld träningsform till inspirerande musik på Drivkraft Solna

I detta pass får du en allsidig träning till musik du känner igen. Passet startar med en konditionsdel i form av aerobic- och intervallträning och avslutas med funktionell styrka där vi använder gummiband och kroppsvikt som motstånd. Detta är ett pass där du lätt själv kan anpassa din personliga träningsnivå.

 

SE SCHEMA

 

En härligt lustfylld träningsform till inspirerande musik.

Det handlar helt enkelt om pulshöjande träning som alla kan trivas i. BODYVIVE är en blandning av konditionsträning och styrketräning med funktionella övningar. Ett pass som ger dig både sprudlande energi, kondition, smidighet och styrka. 

BODYVIVE är ett pass som är perfekt för dig som är ny på gruppträning eller för dig som vill träna med en lägre belastning på kroppen. Men det passar dig lika bra för dig som vill ha ett effektivt träningspass för hela kroppen. BODYVIVE är ett pass som i sanning har möjlighet att bli precis det du vill ha det till. 

Klassen är uppbyggd av enkla stegkombinationer där du har tid att känna av kroppens rörelser med hjälp av tempot i musiken. Den trallvänliga musiken gör dig garanterad glad och förnyas precis som i övriga övriga program från LES MILLS var tredje månad.

I klassens styrkedel använder du gummiband och din egen kroppsvikt. Av erfarna instruktörer uppmuntras du att arbeta fokuserat med lätt motstånd och god teknik.

 BODYVIVE ger dig bättre kondition, stärker din kropp och ger dig mer rörlighet och balans. Välj BODYVIVE och träna kondition, styrka och rörlighet på ett lustfyllt och kravlöst sätt.

Detaljer:

  • Längd: 45 min
  • Typ av träning: Allroundträning
  • Intensitet: Medel

Passar dig som:

  • söker en rolig och kravlös träningsform för hela kroppen
  • är ny på gruppträning – men även du som är mer erfaren och som vill ha ett helhetspass
  • enkelt vill kunna anpassa ditt pass till din egen träningsnivå