Box

Boxnings- och kampsportsanda, testa BOX på Drivkraft Solna

Välkommen till ett energiskt pass i sann boxnings- och kampsportsanda. Här tränar du slag- och sparkkombinationer i intervaller med boxhandskar och mitsar som dina främsta redskap. Box är ett svettigt och intensivt pass där du tränar både kondition och styrka. Utrustning finns att låna, men ta gärna med egna handskar om du har.

 

SE SCHEMA

 

Träna både kondition, styrka och stabilitet på ett mycket fokuserat sätt.

Box är intensiv konditions- och styrketräning som passar alla. Det är en optimal kombination av kampsport och gruppträning som utförs i par med handskar och mitsar.

Med inspiration av boxning och kampsport lär du dig slag och tekniker för att sparka. Slag, armbågar, sparkar, knän och kampövningar med viss kroppskontakt utförs med hög intensitet i passet som utmanar hela din kropp.

Vi arbetar ofta i par och peppar och utmanar varandra under klassens övningar i slag- sparktekniker. På så sätt tränar du både kondition, styrka och stabilitet på ett mycket fokuserat sätt. ”Sparringen” varvas därutöver med styrke- och konditionsövningar av det slag som ofta ingår i traditionell boxningsträning. Armhävningar, knäböj, situps och olika spänstmoment är klassiska övningar som de allra flesta har prövat på och som vässar denna klass till riktig allroundträning. I avslutningen vävs österländska praktiker, så som Qi Gong och meditativ avslappning, in som avslutning.

 Till ditt stöd har du under hela klassens lopp den erfarne instruktören som inte bara pushar dig utan även hjälper dig till rätt teknik för att göra träningen så effektiv det bara är möjligt. 

Så maxa din energi i ett klassiskt Box-pass! Förutom bättre kondition och ökad styrka och smidighet får du uppleva ett varierat och riktigt roligt pass med ett garanterat utlopp för inre frustration!

Detaljer:

  • Längd: 55 min
  • Typ av träning: Boxnings- och kampsportsinspirerad gruppträning
  • Intensitet: Mycket högPassar dig som

  • vill förbättra din kondition, styrka och smidighet
  • tycker om eller är nyfiken på boxning och kampsport
  • gillar att träna intensivt med peppen det ger att arbeta i par