fbpx

CrossMove

CrossMove för en högre fysisk prestationsförmåga | Drivkraft Solna

CrossMove är funktionell träning med ständigt varierande övningar utförda under hög intensitet. Utöver att vi jobbar med vår egen kroppsvikt så använder vi även redskap som skivstång, kettlebell, boxar, roddmaskin samt assault air bike.

 

SE SCHEMA

 

CrossMove ger dig en högre fysisk prestationsförmåga

I grunden handlar CrossMove om att använda våra kroppar organiskt i rörelser som är naturliga för oss sedan urminnes tider. Trots vår i mångt och mycket digitala samtid där många av oss till hög grad sitter still, så behöver våra kroppar idag precis samma variation av rörelser som våra förfäder rörde sig i för att må bra: stå, sitta, springa, knuffa, hoppa, kasta och klättra.

Alla dessa funktionella rörelser gör vi varierat, med hög intensitet. Detta för att uppnå en allt högre fysisk prestationsförmåga.

Målet med CrossMove är nämligen att bli så allsidiga som möjligt när det gäller alla olika variabler av vår kropps förmåga: kondition, uthållighet, styrka, rörlighet, snabbhet, smidighet, explosivitet, balans.

Att träna CrossMove i grupp är en sammansvetsande träningsform. Du tränar på individuell nivå, men genom att genomgå tuffa psykiska och fysiska utmaningar tillsammans med andra så skapas lätt ett äkta engagemang även för varandras prestationer i gruppen.

 Denna träning passar både dig som är motionär och som tränar på elitnivå. Grunden klarar vem som helst och med tiden kommer träningen hjälpa dig att flytta fram gränserna för din förmåga gång på gång på gång.

Så om du är intresserad av en träningsform som aldrig någonsin kommer sluta att utmana dig så är det dags att prova CrossMove hos Drivkraft.

Detaljer:

  • 


Längd: 40 respektive 55 min
  • 
Typ av träning: Funktionell träning
  • 
Intensitet: Hög

Passar dig som:

  • letar efter en tuff och allsidig träning
  • skulle vilja ”get back to basics” – CrossMove är inga konstigheter, det är rörelser som i grunden vi alla känner till
  • tycker om att ständigt utmana dig själv och förbättra dina resultat