GRIT Cardio

GRIT Cardio är högeffektivt fysiskt utmanande, prova på Drivkraft Solna

Vårt mest högintensiva konditionspass. Passet pågår i 30 minuter och är utformat för att snabbt och effektivt förbättra din kondition, förbränning och atletiska förmåga. Inga redskap används utan enbart din egen kroppsvikt.

 

SE SCHEMA

 

Motiveras till att prestera mer än du trodde du hade förmåga till

GRIT Cardio är ett av passen i LES MILLS GRIT™ series, som alla är designade för att på ett högeffektivt sätt utmana dig fysiskt genom riktigt tuff och högintensiv intervallträning. Med detta pass tar du träningen till nästa nivå och verkligen formar din kropp som bränner fett flera timmar efter att det har avslutats.

GRIT Cardio är tuff och effektiv konditionsträning i världsklass. Du behöver ingen utrustning utan arbetar i stället med din kroppsvikt och tränar högintensivt för att förbättra din kondition, din snabbhet och maximera din förbränning. Den specifika sammansättningen av rörelser ger dig den extremt höga energiförbrukningen som fortsätter efter passets slut.

Prestera fortare på hög nivå med GRIT Cardio. Det är vetenskapligt bevisat att LES MILLS GRIT™ Cardio levererar snabba resultat, förbättrar din kondition, fysik och förbränning.

GRIT Cardio passar dig som vill ta din träning till nästa nivå, är i god fysisk form och är helt skadefri. Du kommer nämligen att motiveras till att prestera mer än du trodde du hade förmåga till och dina gränser kommer stadigt flyttas framåt. Passet rekommenderas därför endast dig med god träningsvana.

 Så, du som tycker om att träna i grupp och vill se snabba resultat genom att ta din konditionsträning till en helt ny nivå – här har du gruppträningsklassen för dig!

Detaljer:

  • 
Längd: 30 min
  • Typ av träning: Högintensiv intervallträning (HIIT)
  • 
Intensitet: Extremt högPassar dig som:

  • vill förbättra din kondition, syreupptagning och uthållighet
  • är i god fysisk form, med god träningsvana och helt skadefri
  • vill träna intensivt och effektivt