GRIT Strength

GRIT STRENGTH, intensiv styrka och uthållighet på Drivkraft Solna

GRIT Strength är ett pass designat för att bygga upp din muskelstyrka. Här använder du skivstång, viktplatta och steplåda för att öka träningseffekten. Musik och rörelser ger dig en effektiv träning som förbättrar din syreupptagningsförmåga, din styrka och din uthållighet.

 

SE SCHEMA

 

Träna i grupp och se snabba resultat genom att ta din styrketräning till en helt ny nivå

GRIT Strength är ett av passen i LES MILLS GRIT series som alla är designade för att på ett högeffektivt sätt utmana dig fysiskt genom riktigt tuff och högintensiv intervallträning. Med detta pass tar du träningen till nästa nivå och verkligen formar din kropp som bränner fett flera timmar efter att det har avslutats. Under 30 minuter arbetar du intensivt med olika redskap för att till max aktivera kroppens alla stora muskelgrupper.

GRIT Strength är ett pass som kombinerar den allra senaste träningsmetodiken på träningsmarknaden, HIIT (högintensiv intervallträning), med tung musik som motiverar dig att prestera ditt absolut yttersta. 

Instruktören själv arbetar lika hårt bredvid dig nere på golvet för att på allvar pusha dig till att arbeta hårdare och hårdare och bli starkare och snabbare!

 GRIT passar dig som vill ta din träning till nästa nivå, är i god fysisk form och är helt skadefri.

Du kommer nämligen att motiveras till att prestera mer än du trodde du hade förmåga till och dina gränser kommer stadigt flyttas framåt. Passet rekommenderas därför endast dig med god träningsvana. 

Så, du som tycker om att träna i grupp och vill se snabba resultat genom att ta din styrketräning till en helt ny nivå – här har du gruppträningsklassen för dig!

Detaljer:

  • Längd: 30 min
  • Typ av träning: Högintensiv intervallträning (HIIT)
  • Intensitet: Extremt hög

Passar dig som:

  • vill bygga upp din muskelstyrka, förbättra din syreupptagningsförmåga samt uthållighet
  • är i god fysisk form, med god träningsvana och helt skadefri
  • vill träna intensivt och effektivt