SH’BAM

Sh'bam dansträningspass, kul och beroendeframkallande | Drivkraft Solna

SH’BAM är det perfekta sättet att med enkla och heta danssteg forma kroppen och låta din inre stjärna lysa! Populära hits blandat med old school-dängor som vi alla känner igen strömmar ut ur högtalarna och får dina fötter att vilja dansa.

 

SE SCHEMA

 

Beroendeframkallande danspass, kul och socialt

SH’BAM är ett otroligt roligt och galet beroendeframkallande dansträningspass. Det är dessutom ett befriande och väldigt socialt sätt att träna som passar alla. Du behöver inte ha någon som helst dansvana sedan innan. Allt du behöver är en lekfull attityd, gärna toppat med ett kaxigt leende.

Så sluta fundera och kom och prova ett pass! Även om du börjar en smula försiktigt från det att du som ny träder in i klassrummet, så kommer du snabbt komma igång och tre kvart senare lämna rummet med stadiga steg och en helt ny säkerhet. Du kommer nämligen snabbt att märka – att du kan!

En vanlig SH’BAM-klass är 45 minuter lång och uppdelad i 12 olika låtar. Varje låt har sin egen koreografi. Klassen inleds med en uppvärmning där varenda liten kroppsdel sätts igång; Axlar, överkropp, höfter och till och med vartenda finger. Därefter följer 35 minuter av roliga, smarta och enkla koreografier till såväl de senaste låtarna som gamla klassiker. Klassen avslutas därefter med en skön dansinspirerad stretch.

Fördelarna med SH’BAM är många. Du får bättre kondition och koordination, du lär dig nya danssteg – och under tiden har du så roligt att du helt glömmer bort att du tränar. Mixen av heta, enkla danssteg till musik får det helt enkelt att börja spritta i benen.

Varje klass av SH’BAM är levande, unik och rolig! SH’BAM passar dig som gillar dans och gärna har glimten i ögat! Tveka inte, utan prova redan idag! Låt stjärnan i dig komma fram samtidigt som du kommer i form. Passar såväl nybörjare som rutinerade deltagare.

Detaljer:

  • Längd: 45 min
  • 
Typ av träning: Kondition och koordination
  • 
Intensitet: Medel till hög

Passar dig som:

  • älskar att dansa till hits och old-school-dängor
  • vill få bättre kondition och koordination
  • vill få ett riktigt roligt och socialt träningspass