Drivkraft Träningsresa

Rethymnon, Kreta, 9-16 maj 2019

Tillsammans med Invictus travel arrangerar vi nu en till träningsresa där träning, gemenskap och god mat står i fokus.

‣  Ge dig själv nya utmaningar
‣  Träna i inspirerande miljö
‣  Svettas, skratta och motiveras

Se mer info nedan, eller ladda ner en pdf med all info: Drivkraft Rethymnon maj19

Om resan

Smygstarta sommaren med en träningsresa med Drivkraft!

Häng med på en på en härlig vecka till Kreta där vi mixar träning i solen, sociala aktiviteter med massa god mat. Kom hem med ny inspiration och i ännu bättre form!

Rethymnon är en underbar stad med en riktigt gammal stadskärna, full av vindlande gamla gränder och kantad av en lång sandstrand med strandpromenad. Staden vaktas av det massiva gamla fortet ”Fortezza” med anor från 1500-talet som tornar upp sig på en klippa ovanför den gamla staden. Det byggdes ursprungligen för att skydda staden från pirater. Staden bär spår från både venetianskt och turkiskt styre och det är riktigt spännande att vandra runt och se de olika arkitektoniska stilarna.

Omgivningarna bjuder på dramatisk natur och det finns gott om aktiviteter att förgylla sin vistelse med förutom träningen! Vandring, MTB-turer, SUP-yoga, snorkling mm!

Träningen förläggs på träningsanläggningen Rethymno, en anläggning med träningsmöjligheter både inom- och utomhus! Anläggningen var tidigare en tennisklubb och har fantastiskt fina ytor – och dessutom en egen pool som används både för träning och avkoppling. Anläggningen ligger ca 20 minuters promenad från hotellet. Det finns möjlighet att hyra cykel som tillval.

Träningsutbud

Träningsanläggningen Rethymno liknar ingen annan anläggning. Omgiven av blommande bougainvillea och med getter betande runt hörnet ligger den på en liten höjd precis ovanför den myllrande lilla staden Rethymnon.

Då du kliver in genom grinden slås du av de stora ytorna. Anläggningen var tidigare en välrenommerad tennisklubb och har inomhusytor i två plan och en massiv utomhusyta. Att det dessutom finns en pool gör ju inte saken sämre! Utomhus finns ett solskydd att träna under om värmen skulle bli alltför påfrestande.

Utrustningen är förstklassig och uppdateras ständigt för att säkerställa kvaliteten.

Boendet

Nefeli Hotel **** ligger lummigt inbäddat på en parallellgata till den långa strandpromenaden, som finns inom 10 minuters gångväg. Gatan har ett rikt utbud av restauranger, barer och butiker. Hotellet är ljust och luftigt och är känt för sin goda mat och gästvänliga personal.

Då du passerat receptionen når du rummen på en charmig grönskande bakgård med vindlande små gångar där bland annat örter och kryddor till restaurangen odlas. Rummen är nyrenoverade i ljusa färger och i badrummen hittar du närproducerade toalettartiklar.

20 minuters promenad från hotellet ligger Crossfit Rethymno där träningen förläggs.

Vad du kan förvänta dig

Vårt mål är att du ska återvända hem med nya kunskaper, full av inspiration och i ännu bättre form!

Träning

 • Två gruppträningspass per dag kommer erbjudas alla dagar utom lördag då vi endast tränar på morgonen samt söndag då vi vilar och hittar på andra aktiviteter.
 • Träningsmöjligheter både inom- och utomhus
 • Träningen kommer ledas av tränare från Drivkraft

Faciliteter

 • 4* hotell med pool
 • Stora luftiga sällskapsytor
 • Shopping och uteliv i kvarteret
 • Vacker, lång sandstrand 10 minuters promenad från hotellet, perfekt för morgonjoggen
 • Fantastisk frukost och middagsbuffe ingår

Hur en dag kan se ut

 • 08:00 frukost
 • 10:00 träning i boxen
 • 12:30 lunch (ingår ej)
 • 17:00 träning eller annan aktivitet
 • 18:00 middag

Invictus Travel – Mer än bara en resebyrå!
Vi har valt att samarbeta med partners som lever för att leverera bästa tänkbara förutsättningar för gästernas vistelse och träning. På så sätt kan du komma hem som dig själv, bara starkare – You. Just stronger! Invictus Travel & Training AB är teknisk arrangör för resan.

Pris och bokning

Datum: 9-16 maj 2019
Destination: Rethymnon, Kreta
Event: Träningsresa med Drivkraft

Ingår:
➔ Flyg Stockholm – Chania/Heraklion t/r (andra avreseorter mot tillägg)
➔ Transfer
➔ 7 nätter i delat dubbelrum, med badrum
➔ 7 hälsosamma frukostar
➔ 7 middagar
➔ 5 dagars träning på anläggningen Rethymno med tränare från Drivkraft

Ingår ej:
➔ Övriga aktiviteter som ej specificerats ovan, träningspass med lokala coacher, utflykter, utrustningshyra (cyklar etc.)
➔ Övriga måltider som ej specificerats ovan, snacks och drycker
➔ Grekisk övernattningsskatt – måste betalas på plats vid incheckning – 4€ per rum och natt.

Pris per person: 11 495 SEK
Enkelrumstillägg: +1 900 SEK
Boka tidigt pris: Boka innan den 31 december och betala 10 995 SEK

Boka din plats direkt genom att skicka e-post till: info@invictustravel.com
Ange “Kreta Drivkraft” som referens. Sista bokningsdatum är 1 februari. Bokning kan i mån av plats ske även efter detta datum, men då reserverar vi oss för förhöjda flygpriser.

Hur mycket ska jag betala – och när?
När du har bekräftat en bokning med Invictus Travel får du en bokningsbekräftelse inom två arbetsdagar. För att kunna säkra din plats på resan behöver du betala en deposition på 2 000 SEK inom 7 dagar från bokningsdatum. 60 dagar innan avresa ska 20% av resan vara betald och resterande slutbetalning skall vara Invictus Travel tillhanda senast 14 dagar innan avresa.

Tillägg + viktig info

Tillägg

 ➔ Hyra av utrustning: Cykeluthyrning och hyra av annan utrustning görs på plats. Fråga oss om uppdaterad prislista. All utrustningshyra betalas på plats.

➔ Avbeställningsskydd: Avbeställningsskydd via ERV kan läggas till för 6 % av resans totala pris. OBS! Måste köpas i samband med bokning!

➔ Extra bagage: På grund av de alltmer stränga restriktionerna gällande bagagevikt på flygplan så måste varje väska godkännas av flygbolaget. Vi hjälper gärna till om ni behöver boka extra bagage. Avgifterna varierar mellan flygbolagen. Kontakta Invictus Travel i god tid inför avresan.

Viktigt

Alla pass måste vara giltiga minst 3 månader efter hemkomstdatum.

Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna vid valutaförändringar och vid förändringar på flygpriser. När du bokar accepterar du Invictus Travels resevillkor, läs igenom dessa här: http://invictustravel.se/min-resa/resevillkor

Angivet innehåll i Invictus Travel´s resor, såsom destinationer, leverantörer, träningsupplägg etc är satta utifrån givna kriterier och optimala förhållanden. Ansvarig gruppledare/coach/beställare har alltid rätt att ändra resans innehåll p.g.a. väder, politiskt beslut eller annan åtgärd som ligger utanför vår kontroll för att inte äventyra resenärernas säkerhet. Vid sådan ändring har resenären ingen rätt till kompensation eller återbetalning från Invictus Travel om inte sådan är överenskommen.