fbpx

TRÄNING FÖR BARN OCH UNGDOMAR

I vår barn och ungdomsträning är målet att få de yngre att utveckla bland annat sin motorik, balans, koordination och styrka. Men framförallt att de ska få röra på sig och ha kul. Vi erbjuder 8 veckors kurser för barn och ungdomar mellan 4-16 år. I grupperna för de yngsta deltar även en förälder.

Mer information om de olika klasserna hittar ni i vårt bokningssystem nedan.

BOKA BARNTRÄNING

Upplev träningsglädje i våra energi- och lekfyllda träningsklasser för barn och ungdomar 4-16 år.

Vi erbjuder olika former av grupper som passar både de minsta och även de lite äldre barnen. Från enklare fysiska utmaningar i lekfull form för de minsta till mer funktionell träning med redskap för de aningen äldre barnen.

Vi är Drivkraft Solna

Utöver en fantastiskt serviceinriktad personalstyrka erbjuder vi även Solnas bredaste variation av träning. Här hittar du det mesta inom gruppträning, en stor konditionsavdelning med de senaste maskinerna, EasyLine som vi brukar rekommendera nybörjare, ett fullutrustat gym med fria vikter och en egen avdelning för funktionell träning. Hos oss kan du även göra inbodymätningar, besöka vår osteopat, få massage eller såklart träna med en av våra personliga tränare.

Och vill du bara relaxa så kan du göra det i vår vattenmassagesäng, i bastun eller bara ta en kopp kaffe och hänga med oss i loungen.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till oss!
Martin Dahlman med personal

BOXNING FÖR TJEJER 13-17

Denna kurs passar dig som är nybörjare men även dig som har gått Pink Gloves Teens tidigare. Vi slår på säckar och mitsar men aldrig på varandra. Boxningen blandas upp med en del fysövningar som är anpassade för att vi ska utvecklas inom boxningen.

Vill du veta mer?

Är dina barn nyfikna på våra barnklasser? Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig och berättar hur dina barn kommer igång bästa sätt.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.