UTBYGGNAD 2019

 

Nu växer vi!

I våras var allt spikat, vi skulle under sommaren bygga ut 150 kvm, och det skulle enligt plan vara färdigt nu i augusti. Sedan dök det upp något. Vi fick möjligheten att ta över ännu mer yta. Nu står det klart att vi bygger ut med hela 330kvm(!)

Detta innebär att vi bland annat kommer ha större en funktionell träningsyta, ny anpassad yta för boxning och kampsport,  extra toalett, och inte minst, en 30 meter lång löparbana.

Planerad öppning av den nya delen är i oktober, med reservation för förseningar i byggprocessen, leverans av utrustning med mera.

Under de senaste åren har fler och fler valt att börja träna hos oss på Drivkraft och för oss är det ett tydligt bevis på att utbudet, träningen och gemenskapen på Drivkraft Solna är något som faller folk i smaken. Men inte bara det, våra medlemmar tränar oftare och mer regelbundet än någonsin. Resultatet av det blir att våra medlemmar i stor utsträckning når sina mål, och mår bättre! Och inte nog med det, vi blev ju också utsedda till årets gym i Sverige på Guldhjärtat som anordnas på Fitnessfestivalen.

Nedan finner du ett urplock av vad Drivkraft Solna erbjuder:

– 65 gruppträningsklasser per vecka
– 17 olika gruppträningsformer
– Medlemskap från 395 kr (student/pensionär 295 kr)
– Barnpassning 6 dagar i veckan
– Viktminskningsgrupper
– Kom igång-grupper
– Gratis kaffe
– Vattenmassagesäng
– Personlig träning
– Inbodymätningar
– Massage
– Mammaträning

Blir du också intresserad av att börja träna hos oss?

Kom ner till oss så bjuder vi på kaffe och visar dig runt på anläggningen.

Kontakta oss för mer info om träning eller medlemskap:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

BLI MEDLEM

Ta det första steget för att få tillgång till Solnas bredaste träningsutbud. Drivkraft har något för alla, anmäl dig för ett medlemskap idag.