Vårformen Outdoor

På Drivkraft startar vi nu Vårformen Outdoor för dig som tänker på hälsan och på ett bra sätt vill komma igång med din träning. God sömn, bra mat och fysisk aktivitet har aldrig varit viktigare. I dessa grupper ses vi ute och tränar tillsammans med en personlig tränare en gång i veckan under 5 veckor. Utöver det har du fri tillgång till vår fulla utbud som sker inne hos oss, men även utomhus och live på facebook. Efter varje träningspass sätter vi en individuell samt gemensam plan för kommande vecka, tills vi ses nästa gång. Träningen sker i närliggande park och är funktionell och vi jobbar främst med kroppen som redskap. Du får också möjlighet att mäta din kroppssammansättning före och efter i vår InBody för att se dina resultat. Tränaren kommer även att ge kostrekommendationer, träningstips och utmaningar samt annat nyttigt för att du under perioden skall uppnå bästa resultat efter dina förutsättningar.

 

Detta ingår i vårformen outdoor:

  • Fri tillgång till hela vårt utbud under 5 veckor
  • 5 tillfällen med PT-grupp utomhus
  • Bli starkare och må bättre
  • Träffa nya träningskompisar
  • 2 InBodymätningar
  • Kost- och träningsrekommendationer
  • Utmaningar

Vill du vara med? 
Boka nedanstående grupp!

Startdatum: Torsdag 7 Maj
Gruppträffar: Torsdagar 17:30
Tränare: Ehsan Deldari
Platser: 10 st
Pris: 995 kr (medlemmar 595 kr)

Är du medlem, kontakta receptionen för att anmäla dig och få medlemspris.

Vi är Drivkraft Solna

Utöver en fantastiskt serviceinriktad personalstyrka erbjuder vi även Solnas bredaste variation av träning. Här hittar du det mesta inom gruppträning, en stor konditionsavdelning med de senaste maskinerna, EasyLine som vi brukar rekommendera nybörjare, ett fullutrustat gym med fria vikter och en egen avdelning för funktionell träning. Vi är också en av få anläggningar i Stockholm som erbjuder InBody-mätningar, vilket ger dig en exakt bild om hur fördelningen av muskler och fett ser ut i din kropp. Detta är ett exceptionellt motiverande hjälpmedel som tränar för att uppnå mätbara förändringar.

Vi erbjuder också barnpassning sex dagar i veckan så att våra tränande föräldrar kan fokusera på sig själva medan de är hos oss. Och vill du bara relaxa så kan du göra det i vår vattenmassagesäng, i bastun eller bara ta en kopp kaffe och hänga med oss i loungen.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till oss!
Martin Dahlman med personal

BOKA VÅRFORMEN

Klicka för aktuella kursstarter:

Vill du veta mer innan du bestämmer dig? Lämna dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för mer information.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.