fbpx

Kombinera träning med möten eller konferens

Kombinera nytta med träning. Vi skräddarsyr upplägg helt efter era önskemål.

Drivkraft erbjuder utöver företagsträning möjligheten till konferens i vårt härliga rum för 12 personer. Ett konferensrum som även går att möblera till ett utbildningsrum för 25 personer. Vi erbjuder bland annat hälsosamma vecko- eller månadsmöten och konferenser.


Exempel på hur ett företagsupplägg kan se ut hos oss:

 

  • Träningspass med någon av våra personliga tränare med efterföljande möte i konferenslokalen. På löpande basis eller som engångstillfälle.
  • Enbart möte i konferensen. Här kan vi erbjuda vår konferens för ett frukost- eller lunchmöte, alternativt halvdag eller heldag.
  • Inspirationsdagar för ert företag. Föreläsningar om kost och träning.
Screen
Screen
Företagskonferens

Forskning visar att fysisk träning kan bidra till ökad prestation och välmående på arbetsplatsen. Många företag väljer därför att inkludera träning under arbetstid för att främja hälsa och produktivitet hos sina anställda. Hos Drivkraft kan ni få en friskare, starkare och gladare personal, vilket i sin tur leder till ett mer produktivt team. Företagsträning har flera fördelar, såsom stärkt teamkänsla och gemenskap, minskad sjukfrånvaro, ökad produktivitet och fokus, en attraktivare arbetsplats och bättre resultat.

 

Företagskonferens

Hör av er till oss på reception@drivkraftsolna.se eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er för att skapa ett upplägg som passar just er. Vi ser fram emot att hjälpa er främja er personal och era affärer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.