fbpx

DRIVKRAFT SOLNAS UTMÄRKELSER

Vi vann guldhjärtat 2018!

Drivkraft Solna är stolta och glada vinnare av Guldhjärtat 2018 – årets klubb/gym. Stort tack till era alla nominerat och röstat på oss!
(Av totalt 2.495 nominerade och 42.298 röster ) Gick Drivkraft till final bland 5 andra anläggningar och tog hem vinsten. 

ÅRETS KLUBB/GYM 2018
Anläggningen ska i första hand vara innovativ. Dessutom stå ut och våga ta egna grepp. Ordet trendsättande är ett plus, samtidigt som det måste finnas ”Business as usual” för att överleva. Här tas dock inte lönsamhet eller omsättning upp som grundkriterium, då en banbrytare ofta får ta den största kostnaden för utveckling.
 
Vinnare 2018 av guldhjärtat med nedan nominering.

Drivkraft Solna
”Sätter lusten till träning i ett helt annat perspektiv!! Ljuvlig stämning får både ung som äldre, finns något för alla! Som att komma till fritidsgård för vuxna, där vi tränar, hänger, skrattar, pustar och stånkar tillsammans! Härlig personal som sätter det lilla extra på stället och i allt de gör!” 

Årets stjärnföretagare 2018

Vi känner oss lite extra stolta då vår ägare Martin Dahlman blev årets företagare i Solna/Sundbyberg i tävlingen som mittforetag.se anordnade.

Årets CMS Club 2012

Motivering: En utveckling som innehåller allt från lyckade satsningar till att hela stället höll på att brinna ner. Massor av envishet och en förmåga att genomföra strategier, följa system både inom försäljning och kundvård. Under företagets 4 år har man vuxit till 1750 medlemmar och har en mycket hög nöjd kund procent. Varumärket har etablerat sig i en tuff marknad trots prishöjningar och sanering från tidigare ägares misstag. Utan en envis chef och en mycket motiverad personal hade detta inte varit möjligt. Till och med kommunen gillar stället!