fbpx

Boka din plats idag

BOOTCAMP PÅ DRIVKRAFT SOLNA

Bootcamp på Drivkraft är för dig som vill få den bästa starten efter ett träningsuppehåll eller ta träningen till nya nivåer. Träningen är funktionell och ofta högintensiv och du tränas för att bli starkare och smidigare. Här tränar vi tillsammans en gång i veckan under 8 veckor. Du får också möjlighet att mäta din kroppssammansättning vid start och slut i vår in-body samt kost och träningsschema för perioden. 
Tränaren hjälper dig med upplägg och rekommendationer för hur du ska träna resten av veckan mellan gruppträffarna. 

 

Detta ingår i 8 veckors Bootcamp på Drivkraft:

  • Fri tillgång till hela vårt utbud under 8 veckor
  • 8 tillfällen i PT-grupp
  • Bli starkare och må bättre 
  • Träffa nya träningskompisar
  • 2 inbodymätningar
  • Kost och träningsschema

Vi är Drivkraft Solna

Utöver en fantastiskt serviceinriktad personalstyrka erbjuder vi även Solnas bredaste variation av träning. Här hittar du det mesta inom gruppträning, en stor konditionsavdelning med de senaste maskinerna, EasyLine som vi brukar rekommendera nybörjare, ett fullutrustat gym med fria vikter och en egen avdelning för funktionell träning. Vi är också en av få anläggningar i Stockholm som erbjuder InBody-mätningar, vilket ger dig en exakt bild om hur fördelningen av muskler och fett ser ut i din kropp. Detta är ett exceptionellt motiverande hjälpmedel som tränar för att uppnå mätbara förändringar.

Vi erbjuder också barnpassning sex dagar i veckan så att våra tränande föräldrar kan fokusera på sig själva medan de är hos oss. Och vill du bara relaxa så kan du göra det i vår vattenmassagesäng, i bastun eller bara ta en kopp kaffe och hänga med oss i loungen.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till oss!
Martin Dahlman med personal