KÄNNER DU DIG OTRÄNAD?

 

Kom igång med träningen på Drivkraft.

Våra kom igång grupper är perfekt för dig som vill ha inspiration, motivation och hjälp för att komma i gång med träningen på bästa sätt. 
Här ses vi två gånger i veckan under en månad där vi börjar med lättare träning tillsammans med någon av våra tränare. Vi tränar i grupper om max 15 personer. Fyll i dina uppgifter till höger så kontaktar vi dig för mer information om startdatum på grupperna. 

Vi är Drivkraft Solna

Utöver en fantastiskt serviceinriktad personalstyrka erbjuder vi även Solnas bredaste variation av träning. Här hittar du det mesta inom gruppträning, en stor konditionsavdelning med de senaste maskinerna, EasyLine som vi brukar rekommendera nybörjare, ett fullutrustat gym med fria vikter och en egen avdelning för funktionell träning. Vi är också en av få anläggningar i Stockholm som erbjuder InBody-mätningar, vilket ger dig en exakt bild om hur fördelningen av muskler och fett ser ut i din kropp. Detta är ett exceptionellt motiverande hjälpmedel som tränar för att uppnå mätbara förändringar.

Vi erbjuder också barnpassning sex dagar i veckan så att våra tränande föräldrar kan fokusera på sig själva medan de är hos oss. Och vill du bara relaxa så kan du göra det i vår vattenmassagesäng, i bastun eller bara ta en kopp kaffe och hänga med oss i loungen.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till oss!
Martin Dahlman med personal

Ansök om en plats så kontaktar vi dig för mer information:
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.