fbpx

BOXNING FÖR TJEJER

ALLA VÅRA BOXNINGSKURSER

Våra boxningskurser för tjejer på Drivkraft har under åren blivit väldigt populära. Här du får tillgång till boxningens effektiva och roliga träning utan att behöva sparras mot någon eller riskera att bli slagen. I kursen lägger vi stor vikt vid att ständigt finslipa din boxningsteknik även om du är nybörjare eller erfaren. Här får du möta nya tekniker och ställas inför komplexare kombinationer allt eftersom dina färdigheter utvecklas. Det är en fantastisk känsla att få uppleva sin egen utveckling genom att klara av något man tidigare ansett vara långt bortom möjligheternas gräns.

Gruppens deltagare är dem samma hela terminen och den teamkänsla och gemenskap som uppstår hjälper dig att känna trygghet att utvecklas och får dig att längta till varje träning. 

Vi erbjuder nybörjarkurser för dig som vill lära dig grunderna i boxning samt fortsättningskurser för dig som tidigare tränat boxning. Våra kurser pågår i 15 veckor under hösttermin, och likaså under vårtermin och vi tränar 2 gånger per vecka. Nu erbjuder vi även en kurs för dig som vill träna en gång i veckan. 

Missar du något tillfälle på boxningen under perioden så kan du kostnadsfritt gå på något av våra ordinarie gruppträningspass, eller träna själv i gymmet. Önskar du under perioden ha tillgång till hela vårt utbud och träna så mycket du vill erbjuder vi det för endast 299 kr(ordinarie 549kr)per månad under perioden kursen pågår. 

Pris: 3800 kr

Du kan även delbetala kursen på 4 månader. Då är kostnaden 950 kr/månad och i så fall behöver du komma in till oss och skriva på en avbetalningsblankett. Vill du betala allt på en gång och säkra din plats redan nu så bokar och betalar du på under knappen ”boka plats online”.

BOXNING FÖR TJEJER 13-17

Denna kurs passar dig som är nybörjare men även dig som har gått Pink Gloves Teens tidigare. Vi slår på säckar och mitsar men aldrig på varandra. Boxningen blandas upp med en del fysövningar som är anpassade för att vi ska utvecklas inom boxningen.

SUMMERBOX

Pink-Gloves

Summer Box-kursen är perfekt för dig som varit med i våra boxningskurser tidigare och vill hålla igång träningen under sommaren, men likväl för dig som vill testa på boxning och se om det är något för dig innan du bokar en plats till höstens höstens kurser. Alla kan vara med oavsett utgångsläge.

Vi tränar en gång per vecka under hela sommaren och träningen är en kombination av boxning och fys.

Platser till summerbox släpps på våren.

Träna boxning på Drivkraft i sommar!

Vill du veta mer innan du bestämmer dig? Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig:
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi är Drivkraft Solna

Utöver en fantastiskt serviceinriktad personalstyrka erbjuder vi även Solnas bredaste variation av träning på hela 2000 kvm. Här hittar du det mesta inom gruppträning, en stor konditionsavdelning med de senaste maskinerna, EasyLine som vi brukar rekommendera nybörjare, ett fullutrustat gym med fria vikter och en egen avdelning för funktionell träning. Hos oss kan du även göra inbodymätningar, besöka vår osteopat, få massage eller såklart träna med en av våra personliga tränare. 

Och vill du bara relaxa så kan du göra det i vår vattenmassagesäng, i bastun eller bara ta en kopp kaffe och hänga med oss i loungen.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till oss!
Martin Dahlman med personal