fbpx

BOXNING FÖR TJEJER

PINK GLOVES BOXING

Är du mellan 13-17 år?

Vi har en helt ny grupp speciellt anpassad för yngre tjejer.

Pink Gloves Boxing är ”Small group training” för tjejer där du får tillgång till boxningens effektiva och roliga träning och utan att behöva sparras mot någon eller riskera att bli slagen. PGB lägger stor vikt vid att ständigt finslipa din boxningsteknik och terminssystemet låter dig möta nya tekniker och ställas inför komplexare kombinationer allt eftersom dina färdigheter utvecklas. Redan termin 2 är vi redo för The 49 moves Challenge Coin Combo. Det är en fantastisk känsla att få uppleva sin egen utveckling genom att klara av något man tidigare ansett vara långt bortom möjligheternas gräns.

En av faktorerna till den höga kvalitén, och att varje deltagare åstadkommer en så kraftig utveckling, är att varje grupp endast består av 12 deltagare. Gruppens deltagare är dem samma hela terminen. Den teamkänsla och gemenskap som uppstår hjälper dig att känna trygghet att utvecklas och får dig att längta till varje träning. Du prioriterar dessa träningspass i din vardag och får på så sätt en enormt god kontinuitet i din träning.

Till vårterminen 2021 startar vi grupper enligt nedan:

Grupp Måndagar och Onsdagar

Startdatum: Måndag 8 Februari
Dagar och tider: Måndagar och Onsdagar kl 18:30
Max deltagare: 12 personer
Tränare: Simon Israelsson

Grupp Tisdagar och Torsdagar
Startdatum: Tisdag 9 Februari
Dagar och tider: Tisdagar och Torsdagar 18:00
Max deltagare: 12 personer
Tränare: Hanna och Nettan

Kursen håller på i 15 veckor och i terminsavgiften ingår ett startkit med boxningshandskar, lindor, manual och väska. 
Missar du något tillfälle på boxningen under perioden så kan du kostnadsfritt gå på något av våra ordinarie gruppträningspass,
eller träna själv i gymmet. Önskar du under perioden ha tillgång till hela vårt utbud och träna så mycket du vill erbjuder vi det för endast 295 kr per månad under perioden kursen pågår. 

Pris: 3800 kr

Du kan även delbetala kursen på 4 månader. Då är kostnaden 950 kr/månad och i så fall behöver du komma in till oss och skriva på en avbetalningsblankett. Vill du betala allt på en gång och säkra din plats redan nu så bokar och betalar du på under knappen ”boka plats online”. 

PINK GLOVES HANDLAR OM DIG

  • Dina mål
  • Ditt liv och din hälsa
  • Din potential och frihet
  • Gemenskap

THAIBOXNING

Lär dig thaiboxning på Drivkraft! En tuff och rolig kampsport som innehåller slag, sparkar, knän och armbågar m.m. Träningen innefattar teknikträning enskilt och med partner, på mittsar, säckar och fysövningar. Ingen sparring i denna grupp som primärt riktar sig till nybörjare.

Träningsutrustning som behövs är boxhandskar och boxarlindor för att skydda händerna. Valfria träningskläder, träningen sker barfota.

Tränare är Daniel Beronius som har lång erfarenhet av thaiboxning, både som aktiv och tränare.

Startdatum: Måndag den 31 augusti
Kurslängd: 15 veckor
Träningstider: Måndagar och Onsdagar 19:30

Pris: 3500 kr

Du kan även delbetala kursen på 4 månader. Då är kostnaden 875 kr/månad och i så fall behöver du komma in till oss och skriva på en avbetalningsblankett. Vill du betala allt på en gång och säkra din plats redan nu så bokar du via länken nedan:

LÄR DIG THAIBOXNING PÅ DRIVKRAFT

Vill du veta mer innan du bestämmer dig? Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig:
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi är Drivkraft Solna

Utöver en fantastiskt serviceinriktad personalstyrka erbjuder vi även Solnas bredaste variation av träning. Här hittar du det mesta inom gruppträning, en stor konditionsavdelning med de senaste maskinerna, EasyLine som vi brukar rekommendera nybörjare, ett fullutrustat gym med fria vikter och en egen avdelning för funktionell träning. Vi är också en av få anläggningar i Stockholm som erbjuder InBody-mätningar, vilket ger dig en exakt bild om hur fördelningen av muskler och fett ser ut i din kropp. Detta är ett exceptionellt motiverande hjälpmedel som tränar för att uppnå mätbara förändringar.

Vi erbjuder också barnpassning sex dagar i veckan så att våra tränande föräldrar kan fokusera på sig själva medan de är hos oss. Och vill du bara relaxa så kan du göra det i vår vattenmassagesäng, i bastun eller bara ta en kopp kaffe och hänga med oss i loungen.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till oss!
Martin Dahlman med personal