PERSONLIG TRÄNING

En personlig tränare, eller PT, har gedigen kunskap inom träning. På Drivkraft Solna har alla våra personliga tränare en licensierad utbildning. En licensierad PT har en teoretisk grund i anatomi, fysiologi, biomekanik och träningslära för att förstå grunderna i hur våra kroppar är byggda och dess funktion.

En licensierad PT har kunskapen om att analysera kroppen, lägga upp träningsplaner och konstruera träningsprogram som är mest effektiva och säkra utifrån mål och behov för kunden. Det viktigaste för oss är att våra personliga tränare kan möta alla våra medlemmar oavsett skede i livet och hitta den lösning som passar dig bäst!

Din PT motiverar dig genom att sätta mål och arbeta med feedback och uppföljning. Samt hjälper dig med att utveckla rutiner som är realistiska för dig. Din PT hjälper dig att komma fram till vad som fungerar i ditt liv och maximera resultat på den tiden. Din PT kommer också arbeta för att ta fram en hållbar träningsrutin för dig och nå dina behov med träningen. Pepp och skapa motivation kan du förvänta dig av din PT.

Fyll i dina uppgifter nedan för att inom kort bli kontaktad av någon av våra personliga tränare för att veta mer eller få en kostnadsfri konsultation.

SE PRISLISTA

BLI MEDLEM

Vi har flera alternativ för tider med en personlig tränare. Se prislistan och hitta det alternativ som passar dig och din träning bäst. Bli medlem och ta första steget mot en starkare vardag.

Ehsan, Personlig tränare på Drivkraft Solna

EHSAN

Mitt namn är Ehsan Deldari och jag har bakgrund inom kampsport, brottning och rugby. Det har inspirerat min egen träning på olika sätt. Personligen tycker jag mycket om kroppsviktsträning eftersom det känns mer naturligt för mig och jag kan göra det överallt.

Läs mer om Ehsan

Jag älskar att vara tränare och massör eftersom det ger mig chansen att hjälpa andra människor och det är något som gör mig både väldigt glad och energifylld. Jag brinner för det jag gör och vill ge 100 procent varje gång eftersom jag vet hur fysiskt välbefinnande kan påverka livet på ett positivt sätt.

Utbildning:

  • Personlig tränare
  • Massör
  • Kostrådgivare
  • Hälsoutvecklare
  • Gruppträningsinstruktör (Core, Box, TRX, Kettlebell …)
  • IRB Strength and Conditioning Coach Level 1
  • Dynamax Medicineball training coach
  • CrossNature coach

Monica, Personlig tränare på Drivkraft Solna. Din egna PT.

MONICA

Jag heter Monica Wase och har tränat i hela mitt liv. Mitt stora intresse för träning och friskvård och viljan att hjälpa andra har gjort att jag utbildat mig till instruktör i styrketräning och personlig tränare på Bosön, samt massör på Axelssons gymnastiska institut och gruppinstruktör i aerobics, stepup, cykel, MAC, kost, styrka, bodypump, cxworks, bodyvive, bodystep och Grit.

Läs mer om Monica

Jag har under många år tränat tävlingsgymnaster i fys och teknik. Där har jag lärt mig vikten av att hitta en god balans mellan styrka, kondition, stretch/massage, vila och kost.

Möjligheten att möta människor med olika förutsättningar och mål, att hitta en bra balans mellan träning och vardag för att få en bättre livskvalitet och må bra i sig själv, att hitta en väg för just dig, som passar in i ditt liv och att få träningen bli en del av just ditt liv – DET gör att jag älskar mitt jobb.

Efter alla år har jag nu lång erfarenhet inom friskvård och hälsa så om du känner att just jag kan hjälpa dig, kontakta mig gärna!

Monica, Personlig tränare på Drivkraft Solna. Din egna PT.

JENNY

Jenny heter jag och är född och uppvuxen i Sundsvall. Där lärde jag mig att åka längdskidor innan jag kunde gå, och så fort jag lärde mig gå ägnade jag mycket tid åt orientering och handboll. Med en väldig fart växte sedan intresset för styrketräning fram, vilket ledde till att jag utbildade mig till personlig tränare.

Läs mer om Jenny

Sedan min examen har jag coachat över 1000 PT-timmar, och jag ser så mycket fram emot att få komma till drivkraft och hjälpa er uppnå era mål! Jag älskar träning, kaffe, människor, skratt och värme, och tycker att träning ska vara roligt och något att se fram emot. Nu hoppas jag att vi ses på gymmet och tveka inte att komma fram och prata, ställa frågor eller ta en kopp kaffe.

Monica, Personlig tränare på Drivkraft Solna. Din egna PT.

JOHANNA

Johanna heter jag och är född och uppvuxen i Finland men har sedan 6 år varit bosatt i Sverige och härliga Solna. Då jag alltid har haft ett stort intresse för träning och hälsa och även styrketränat under under stor del av mitt liv så valde jag att förra året utbildade mig till personlig tränare på safe education. Intresset för att jobba som tränare föddes även i Finland då jag under 5 år jobbade i receptionen på ett gym under tiden jag studerade.

Läs mer om Johanna

Idag hittar ni mig främst i gymmet, men då jag gillar att testa nya saker och utveckla mig har även crossfit och tyngdlyftning på senare tid blivit träningsformer jag utövar och intresserat mig av. Vissa av er har redan säkert sett mig på Drivkraft då jag varit medlem de senaste året, och jag trivs verkligen superbra här, känns som mitt andra hem. Så det ska bli otroligt kul att börja jobba här. Jag tycker det är superkul att hjälpa andra människor, se dem utvecklas och framförallt nå sina mål.

 
 
Ehsan, Personlig tränare på Drivkraft Solna

CHRISTY

Christy är en av våra externa Personliga Tränare som hyr in sig hos oss på Drivkraft och erbjuder sina tjänster till våra medlemmar. Du kan läsa mer om hennes tjänster på https://christybacon.se

Monica, Personlig tränare på Drivkraft Solna. Din egna PT.

JENNY

Jenny är en av våra externa Personliga Tränare som hyr in sig hos oss på Drivkraft och erbjuder sina tjänster till våra medlemmar. Du kan läsa mer om hennes tjänster på http://www.jennyadolfsson.se

KONTAKTA NÅGON AV VÅRA TRÄNARE ELLER RECEPTIONEN