PERSONLIG TRÄNING

En personlig tränare, eller PT, har gedigen kunskap inom träning. På Drivkraft Solna har alla våra personliga tränare en licensierad utbildning. En licensierad PT har en teoretisk grund i anatomi, fysiologi, biomekanik och träningslära för att förstå grunderna i hur våra kroppar är byggda och dess funktion.

En licensierad PT har kunskapen om att analysera kroppen, lägga upp träningsplaner och konstruera träningsprogram som är mest effektiva och säkra utifrån mål och behov för kunden. Det viktigaste för oss är att våra personliga tränare kan möta alla våra medlemmar oavsett skede i livet och hitta den lösning som passar dig bäst!

Din PT motiverar dig genom att sätta mål och arbeta med feedback och uppföljning. Samt hjälper dig med att utveckla rutiner som är realistiska för dig. Din PT hjälper dig att komma fram till vad som fungerar i ditt liv och maximera resultat på den tiden. Din PT kommer också arbeta för att ta fram en hållbar träningsrutin för dig och nå dina behov med träningen. Pepp och skapa motivation kan du förvänta dig av din PT.

Fyll i dina uppgifter nedan för att inom kort bli kontaktad av någon av våra personliga tränare för att veta mer eller få en kostnadsfri konsultation.

SE PRISLISTA

BLI MEDLEM

Vi har flera alternativ för tider med en personlig tränare. Se prislistan och hitta det alternativ som passar dig och din träning bäst. Bli medlem och ta första steget mot en starkare vardag.

Ehsan, Personlig tränare på Drivkraft Solna

CLARA

Jag heter Clara Gennow och älskar träning, att klättra i berg och vara i naturen. Träningen hjälper mig enormt för att förebygga skador, bli mer rörlig och orka mer, detta vill jag gärna hjälpa dig med också!

Läs mer om Clara

Kvalitet före kvantitet, effektiv träning handlar mer om vad du gör på gymmet än hur ofta du är på gymmet. Vare sig du är nybörjare eller erfaren kan jag hjälpa dig med att hitta rätt i både träning och kost.  

Utbildning:

 • Lic. Träningsinstruktör – The Academy
 • Lic. Peronslig Tränare – The Academy
 • Lic. Kostrådgivare – The Academy
 • Lic. Hälsokonsult – The Academy

Ehsan, Personlig tränare på Drivkraft Solna

EHSAN

Mitt namn är Ehsan Deldari och jag har bakgrund inom kampsport, brottning och rugby. Det har inspirerat min egen träning på olika sätt. Personligen tycker jag mycket om kroppsviktsträning eftersom det känns mer naturligt för mig och jag kan göra det överallt.

Läs mer om Ehsan

Jag älskar att vara tränare och massör eftersom det ger mig chansen att hjälpa andra människor och det är något som gör mig både väldigt glad och energifylld. Jag brinner för det jag gör och vill ge 100 procent varje gång eftersom jag vet hur fysiskt välbefinnande kan påverka livet på ett positivt sätt.

Utbildning:

 • Personlig tränare
 • Massör
 • Kostrådgivare
 • Hälsoutvecklare
 • Gruppträningsinstruktör (Core, Box, TRX, Kettlebell …)
 • IRB Strength and Conditioning Coach Level 1
 • Dynamax Medicineball training coach
 • CrossNature coach

Johanna, Personlig tränare på Drivkraft Solna

JOHANNA

Jag heter Johanna Andrell och har arbetat med träning, friskvård och massage i över 10 år och det blir bara roligare för varje år med mer kunskap och erfarenhet.
Mitt mål och driv är att inspirera och motivera till ett hälsosamt liv- Hitta balans – Må bra.

Läs mer om Johanna

Vill du komma igång, iform, bli starkare, rörligare eller få bättre kondition så hjälper jag  som personlig tränare dig att nå dina mål med rolig, säker och resultatinriktad träning. Vänliga hälsningar Johanna!

Utbildning och erfarenhet:

 • Lic Personlig Tränare
 • Massageterapeut
 • Hälsopedagog
 • Weight trainer coach
 • Träning under och efter graviditet
 • Gruppträningsinstruktör

Philippe, Personlig tränare på Drivkraft Solna. Din egna PT.

PHILIPPE

Jag heter Philippe Lindström. Jag valde att efter flera års övervikt ändra min livsstil genom att fylla det med mer träning och bättre kost. Detta har fått mig att vilja hjälpa just dig med dina mål, på samma sätt som jag hjälpte mig med mina!

Läs mer om Philippe

Egenskaper jag jobbar främst med är – vilja, fokus, målinriktning och energi! Jag erbjuder en mixa av allt detta i varje träningspass. Att ha en rolig, varierad och målinriktad träning är enligt mig grunden till framgång!

Utbildningar Lic Personlig Tränare Safe Education Träning efter/under graviditet Safe Education Löpcoach Löpskolan Effektiv löpteknink Löpskolan Power Lifting Eleiko Olympiska Lyft Safe Education 3D Certification in applied functional science Grays Institute. Michigan 3D Movement analysis & performance Grays Institute. Michigan 3D Funktion 3D Fascia 3D Fotboll,Hockey Procedos Trainer Kost & Näringslära Safe Education

Monica, Personlig tränare på Drivkraft Solna. Din egna PT.

MONICA

Jag heter Monica Wase och har tränat i hela mitt liv. Mitt stora intresse för träning och friskvård och viljan att hjälpa andra har gjort att jag utbildat mig till instruktör i styrketräning och personlig tränare på Bosön, samt massör på Axelssons gymnastiska institut och gruppinstruktör i aerobics, stepup, cykel, MAC, kost, styrka, bodypump, cxworks, bodyvive, bodystep och Grit.

Läs mer om Monica

Jag har under många år tränat tävlingsgymnaster i fys och teknik. Där har jag lärt mig vikten av att hitta en god balans mellan styrka, kondition, stretch/massage, vila och kost.

Möjligheten att möta människor med olika förutsättningar och mål, att hitta en bra balans mellan träning och vardag för att få en bättre livskvalitet och må bra i sig själv, att hitta en väg för just dig, som passar in i ditt liv och att få träningen bli en del av just ditt liv – DET gör att jag älskar mitt jobb.

Efter alla år har jag nu lång erfarenhet inom friskvård och hälsa så om du känner att just jag kan hjälpa dig, kontakta mig gärna!

Daniel, Personlig tränare på Drivkraft Solna. Din egna PT.

DANIEL

Jag heter Daniel Beronius och baserar mitt arbete som PT på personligt anpassade åtgärder för klientens specifika mål och förutsättningar. Träning och hälsa har varit en stor del av mitt yrkesliv såväl som privat sedan tonåren och jag har erfarenhet som tävlingsaktiv, tränare och domare inom thaiboxning, andra kampsporter och olika sorters fysträning.

Läs mer om Daniel

Jag har jobbat med alla sorters klienter från svårt fysiskt handikappade till proffsidrottare, med åtgärder som innefattar såväl träning som beteendeterapi, kostrådgivning, skadehantering m.m.

Utbildning och erfarenhet:

 • Leg. Sjukgymnast med 15 års erfarenhet av primärvård och idrottsmedicin
 • Personlig tränare sedan 2001
 • Psykoterapeut KBT (steg 1) sedan 2008
 • Massör sedan 2001
 • Flertalet vidareutbildningar inom idrottsmedicin, nutritionism, motiverande samtal, funktionell stabiliseringsträning, fysisk aktivitet på recept, ortopedisk manuell terapi m fl

KONTAKTA NÅGON AV VÅRA TRÄNARE ELLER RECEPTIONEN