fbpx

PERSONLIG TRÄNING

En personlig tränares uppgift är att hjälpa dig att nå dina mål på ett effektivt och inspirerande sätt. Oavsett om det är muskelbyggnad, viktminskning, eller bara en enkel spark i baken så är det perfekt att ta hjälp av en tränare. På Drivkraft har vi även olika program som exempelvis toppformen där du får hjälp med både kost och träningsschema och pepp under perioden du väljer. 

Oavsett vad du har för mål med din träning, En licensierad PT har kunskapen om att analysera kroppen, lägga upp träningsplaner och konstruera träningsprogram som är mest effektiva och säkra utifrån mål och behov för kunden. Det viktigaste för oss är att våra personliga tränare kan möta alla våra medlemmar oavsett skede i livet och hitta den lösning som passar dig bäst!

Din PT motiverar dig genom att sätta mål och arbeta med feedback och uppföljning. Samt hjälper dig med att utveckla rutiner som är realistiska för dig. Din PT hjälper dig att komma fram till vad som fungerar i ditt liv och maximera resultat på den tiden. Din PT kommer också arbeta för att ta fram en hållbar träningsrutin för dig och nå dina behov med träningen. Pepp och skapa motivation kan du förvänta dig av din PT.

På Drivkraft Solna har alla våra personliga tränare en licensierad utbildning. En licensierad PT har en teoretisk grund i anatomi, fysiologi, biomekanik och träningslära för att förstå grunderna i hur våra kroppar är byggda och dess funktion.

Fyll i dina uppgifter i formuläret bredvid så kontaktar vi dig inom kort för att berätta mer om våra pt-paket. 

Vill du veta mer? Lämna dina kontaktuppgifter nedan så blir du kontaktad av oss.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ehsan, Personlig tränare på Drivkraft Solna

EHSAN

Mitt namn är Ehsan Deldari och jag har bakgrund inom kampsport, brottning och rugby. Det har inspirerat min egen träning på olika sätt. Personligen tycker jag mycket om kroppsviktsträning eftersom det känns mer naturligt för mig och jag kan göra det överallt.

Läs mer om Ehsan

Jag älskar att vara tränare och massör eftersom det ger mig chansen att hjälpa andra människor och det är något som gör mig både väldigt glad och energifylld. Jag brinner för det jag gör och vill ge 100 procent varje gång eftersom jag vet hur fysiskt välbefinnande kan påverka livet på ett positivt sätt.

Utbildning:

  • Personlig tränare
  • Massör
  • Kostrådgivare
  • Hälsoutvecklare
  • Gruppträningsinstruktör (Core, Box, TRX, Kettlebell …)
  • IRB Strength and Conditioning Coach Level 1
  • Dynamax Medicineball training coach
  • CrossNature coach

Monica, Personlig tränare på Drivkraft Solna. Din egna PT.

MONICA

Jag heter Monica Wase och har tränat i hela mitt liv. Mitt stora intresse för träning och friskvård och viljan att hjälpa andra har gjort att jag utbildat mig till instruktör i styrketräning och personlig tränare på Bosön, samt massör på Axelssons gymnastiska institut och gruppinstruktör i aerobics, stepup, cykel, MAC, kost, styrka, bodypump, cxworks, bodyvive, bodystep och Grit.

Läs mer om Monica

Jag har under många år tränat tävlingsgymnaster i fys och teknik. Där har jag lärt mig vikten av att hitta en god balans mellan styrka, kondition, stretch/massage, vila och kost.

Möjligheten att möta människor med olika förutsättningar och mål, att hitta en bra balans mellan träning och vardag för att få en bättre livskvalitet och må bra i sig själv, att hitta en väg för just dig, som passar in i ditt liv och att få träningen bli en del av just ditt liv – DET gör att jag älskar mitt jobb.

Efter alla år har jag nu lång erfarenhet inom friskvård och hälsa så om du känner att just jag kan hjälpa dig, kontakta mig gärna!

Ehsan, Personlig tränare på Drivkraft Solna

MATHIAS

Mathias heter jag och är Personlig Tränare och Osteopat på Drivkraft. Jag har ett stort intresse för rörelseapparaten, dels hur man stärker och effektiviserar den men också hur man håller den skadefri och rehabiliterar den från smärta och skada. Jag anser att min spetskompetens som tränare är att jag är mångsidig men jag har en förkärlek till styrketräning och rehabiliterande styrketräning.

Ehsan, Personlig tränare på Drivkraft Solna

ANNA

Mitt namn är Anna och jag brinner för träning, välmående och att kunna hjälpa andra till en hälsosam vardag. Att kunna få ge vidare min passion och glädje för träning och en hållbar vardag är det bästa jag vet. Jag vill hjälpa andra att våga utmana sig själv och känna skillnaden av ett medvetet aktivt liv. Jag är utbildad personlig tränare på Bosön och har en specialinriktning mot konditionsidrotter. Nu utbildar jag mig även till idrottslärare på Gymnastik och Idrottshögskolan i Stockholm och hoppas få inspirera många framöver till ett mer aktivt liv.