Massage i Solna

BOKA MASSAGE IDAG!

Unna dig en avkopplande massage hos Drivkraft Solna! Vi erbjuder ett brett sortiment av massage och jobbar med professionella massörer. Kontakta oss idag för att boka in en egen massage som är anpassad efter dina behov.

Ring oss på: 08- 27 96 96 för att boka en tid, eller fyll i formuläret så återkommer vi:

MASSAGE I SOLNA

 

Klassisk massage

Klassisk massage löser upp spänningar i kroppen samt ger en skön avslappning i musklerna. För att hålla bort trötthet och smärta i kroppen rekommenderas regelbundna besök hos massören. Massagen bidrar till lugn, avslappning och välbefinnande.  

Tid: 25 min – 350 kr
Tid: 50 min – 650 kr
Tid: 75 min – 850 kr
Tid: 90 min – 1050 kr

 

Idrottsmassage

Idrottsmassage är en behandlande massage där vi går in och arbetar på djupet med musklerna. I samråd mellan kund och massageterapeut ges massagen för aktuellt problemområde. Det är en mycket effektiv massageform för att behandla spänningar, stelhet, värk, huvudvärk och annan problematik som kan hjälpas av ökad blodcirkulation.

Tid: 25 min – 375 kr
Tid: 50 min – 675 kr

 

Avslappnande helkroppsmassage

Helkroppsmassage med oljor för avspänning och muskelavslappning. Avslutas med avstressande ansikts- och hårbottenmassage.

Tid: 50 min – 600 kr
Tid: 75 min – 800 kr

 

Helkroppsbehandling

Kombinationsbehandling med avslappningsmassage, ansiktsmassage och fotmassage. Den perfekta presenten till den som önskar sig guldkant på tillvaron med att få behandling från topp till tå!

Tid: 90 min – 1100 kr

Massagen utförs av våra certifierade massörer enligt Branschrådet Svensk Massage