fbpx
Massage i Solna

BOKA MASSAGE IDAG!

Unna dig en avkopplande massage hos Drivkraft Solna! Vi erbjuder ett brett sortiment av massage och jobbar med professionella massörer. Kontakta oss idag för att boka in en egen massage som är anpassad efter dina behov.

Ring oss på: 08- 27 96 96 för att boka en tid, eller fyll i formuläret så återkommer vi:

MASSAGE I SOLNA

 

Klassisk massage

Klassisk massage löser upp spänningar i kroppen samt ger en skön avslappning i musklerna. För att hålla bort trötthet och smärta i kroppen rekommenderas regelbundna besök hos massören. Massagen bidrar till lugn, avslappning och välbefinnande.  

Tid: 25 min – 425 kr
Tid: 50 min – 750 kr
Tid: 75 min – 995 kr
Tid: 90 min – 1250 kr

 

Medicinsk massage

Medicinsk massage är för dig som har spänningar, smärta och skador. Stelhet, rörelseinskränkning och domningar kan uppstå på grund av muskelspänningar och dess samverkan med leder och nerver. Vid första tillfället görs en anamnes, tester och kroppsläsning för att se och hitta obalanser i muskulaturen.  

Tid: 50 min –  850 kr

 

Idrottsmassage

Idrottsmassage är en behandlande massage där vi går in och arbetar på djupet med musklerna. I samråd mellan kund och massageterapeut ges massagen för aktuellt problemområde. Det är en mycket effektiv massageform för att behandla spänningar, stelhet, värk, huvudvärk och annan problematik som kan hjälpas av ökad blodcirkulation.

Tid: 25 min – 450 kr
Tid: 50 min – 790 kr

 

Avslappnande helkroppsmassage

Helkroppsmassage med oljor för avspänning och muskelavslappning. Avslutas med avstressande ansikts- och hårbottenmassage.

Tid: 50 min – 750 kr
Tid: 75 min – 995 kr
Tid: 90 min – 1250 kr

 

Helkroppsbehandling

Kombinationsbehandling med avslappningsmassage, ansiktsmassage och fotmassage. Den perfekta presenten till den som önskar sig guldkant på tillvaron med att få behandling från topp till tå!

Tid: 90 min – 1350 kr

Massagen utförs av våra certifierade massörer enligt Branschrådet Svensk Massage