InBody - mätning av kroppssammansättning och fettmätning

InBody – Ta reda på din kroppssammansättning

 

Varför?

Gör en fettmätning med vår InBody. En InBody-analys hjälper dig att lägga upp en strategi mot just dina målsättningar, förenklar träningsuppföljning och resultaten blir tydligare. Du får underlag för att skapa ett träningsprogram som är baserat på fakta om din kropp. Att kunna följa upp din satsning genom att se nuläge och sen mäta förändringen i kroppssammansättning är mycket motiverande.

Hur?

Testet tar ca 2-3 minuter och genomförs snabbt och smidigt av personal på gymmet. InBody är en bio-impedansmätare som har åtta mätpunkter. Mätprocessen är enkel då du står barfota på en plattform samtidig som du håller i två handtag. För bästa resultat av mätningen ska den ske innan innan frukost. Mäter man sig vid andra tider på dygnet så ska man inte ha ätit på minst två timmar. Det viktigaste är att det är samma förutsättningar vid varje mätning för att kunna få jämförbara resultat. InBody använder sig inte av empirisk data som påverkar testresultatet, därför används InBody i forskning och elitidrott och har en jämförbarhet mot DXA röntgen på 98%.

Pris och övrig info

Första gången är kostnadsfri, därefter endast 95 kr per gång.

Du behöver inte vara medlem på Drivkraft Solna för att göra en InBodymätning, det är bara att boka en tid i receptionen: 08- 27 96 96. (Uppehåll av dropin-tider under sommaren, start den 3/9 igen.)

Tränar du med någon av våra PT´s en gång i veckan i minst 4 månader ingår InBodymätningar för att du ska kunna följa dina resultat.