fbpx

BODYBALANCE

BodyBalance

BODYBALANCE är en varsam blandning av yoga, tai chi och pilates som gör dig centrerad och lugn. Med hjälp av fokusering, andning och en serie noga utvalda rörelsekombinationer tränar du funktionell styrka, balans och rörlighet till mjuk musik. Kombinationen av tekniker och rörelser ger dig ett fysiskt träningspass, inre balans och harmoni.

 

SE SCHEMA

 

En instruktör visar dig hur du tryggt genomför övningarna på bästa vis

Med LES MILLS BODYBALANCE får du uppleva träning byggd på en unik blandning av träningsformer som alla gör dig centrerad och lugn. Fokus ligger på andningen samtidigt som du tränar styrka, balans och rörlighet till mjuk musik. Kombinationen av teknik och rörelse ger dig såväl ett fysiskt träningspass som inre balans och harmoni. 

Kontrollerad andning, koncentration och en noggrant strukturerad serie med rörelser och poster till härlig musik utgör BODYBALANCE, vilket skapar en holistisk träning som ger kroppen ett tillstånd av harmoni och balans.

Du behöver ingen erfarenhet av yoga eller de andra träningsformerna som BODYBALANCE grundar sig på för att kunna delta och få resultat av träningen. 
Genom hela passet leds du av en instruktör som visar dig hur du tryggt genomför övningarna på bästa vis.

Precis som alla LES MILLS program, så släpps ny musik och koreografi var tredje månad.

Detaljer:

  • Längd: 55 min
  • Typ av träning: Funktionell träning till lugn musik
  • Intensitet: Låg till medelPassar dig som

  • vill bli funktionellt starkare
  • vill förbättra rörligheten
  • vill bli lugn och harmonisk