fbpx

BODYPUMP

Bodypump är en vikt- och skivstångsbaserad klass till musik på Drivkraft Solna

LES MILLS BODYPUMP är en förkoreograferad vikt- och skivstångsbaserad klass till musik som utmanar dig och gör dig stark. Under en timme tränar du kroppens alla större muskler med en skivstång. Du väljer själv dina vikter på stången för att kunna utmana din kropp att nå de resultat du vill ha.

 

SE SCHEMA

 

Förändra hela din kropp med the rep effect

BODYPUMP är perfekt träning för alla som vill träna igenom hela kroppen på en timme. Med skivstång och viktplattor arbetar du för att bygga upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt, utmanade och framför allt roligt sätt som ger märkbara resultat.

BODYPUMP är enkelt, effektivt och ger snabba resultat. Förändra hela din kropp med hjälp av den beprövade formen THE REP EFFECT som är ett genombrott i styrketräningen. Med fokus på låga viktbelastningar och höga repetitioner bränner du fett och kalorier, blir stark och bygger snabbt tonade muskler. 

En typisk klass BODYPUMP börjar med uppvärmning där du använder lätta vikter på skivstången. Därefter fokuseras det på varje större muskelgrupp – ben, bröst, rygg, axlar och mage. Avslutningsvis sker nedvarvning till lugnare musik.

Liksom alla LES MILLS program, släpps var tredje månad ny musik och koreografi.

 Din instruktör guidar dig genom träningen och pushar dig så att du gör ditt yttersta utifrån din dagsform och nivå.

Detaljer:

  • Längd: 55 min
  • 
Typ av träning: Styrketräning till musik
  • Intensitet: Medel till hög

Passar dig som:

  • vill bli starkare
  • vill lära dig funktionella övningar
  • vill förbruka energi