fbpx

Easyline

Easyline, ju snabbare du utför rörelserna, desto tyngre blir det | Drivkraft Solna

Easyline är enkel, snabb och effektiv cirkelträning där man dels jobbar med maskiner, dels utan. Det passar alla som vill förbättra sin kondition och stärka sina muskler effektivt på kort tid. Easyline handlar om den perfekta snabbträningen för styrketräning  och metabolisk träning kombinerat med överlägsen kvalitetsdesign och hållbarhet. 

SE SCHEMA

 

Easyline kan vara ett utmärkt träningsval om du har ont om tid

Easyline handlar om enkel och effektiv cirkelträning i mjuka maskiner. Ett pass består av 30 minuters styrketräning och kondition med hög förbränning där du själv väljer ditt tempo och motstånd. 

Easyline fungerar utmärkt för såväl nybörjare som elit. Det kan handla om ”kom-igång-träning”, allsidig träning för mer styrka i hela kroppen samt exempelvis träning i samband med viktnedgång.

Maskinerna är lättanvända och kräver inte några inställningar. De fungerar helt enkelt så, att ju snabbare du utför rörelserna, desto tyngre blir det. Övningarna varvar du senare med rörelser i maskinerna mellan de olika mellanstationerna.

 Träningen stärker hela din kärnmuskulatur; både bål, rygg och bäcken. Konditionen tränar du i de pulshöjande konditionsövningarna på mellanstationerna. Styrkan utmanas dessutom i styrkeövningar på mellanstationerna. 

Easyline kan vara ett utmärkt träningsval om du har ont om tid. Men lika fantastiskt om du vill kombinera passet med helt annan träning. Passen är alltid varierande och fyllda med glädje och motivation.

Detaljer:

  • Längd: 30 min
  • Typ av träning: Funktionell träning
  • Intensitet: Medel till hög

Passar dig som:

  • har ont om tid och ändå vill träna allsidigt och effektivt
  • vill träna både styrka, kondition och smidighet
  • saknar förkunskaper