fbpx

Våra olika yogaklasser

Yoga, vi erbjuder flera nivåer och klasser på Drivkraft Solna

I Yoga tränas koncentration, balans, smidighet och styrka. Du blir medveten om din kropp och lär dig rätt andningsteknik. 
Träning för både kropp och själ. 

SE SCHEMA

 

Yoga

Här blandas olika variationer av yoga. Övningarna och positionerna ”asanas” stärker både kroppen och sinnet. Ökar förståelse för kroppens möjligheter och begränsningar i positiv inriktning. Bra kombination till dig som styrketränar för att få mer smidighet och flexibilitet till hela kroppen. Passar både nybörjare samt erfarna. Andningsövningar och avslappning ingår.

Yinyoga

En lugn och energigivande yoga som förbättrar din rörlighet och stärker dina leder.
Fokus ligger på att öka cirkulationen och flexibiliteten i bindvävnad, leder och ligament.
Övningarna utförs i sittande eller liggande position med långsamt tempo.

Poweryoga

Poweryoga är en fysisk och dynamisk yoga som tränar upp styrka, balans och rörlighet samtidigt som andningen är fokuserad. Passar både dig som är van yogautövare och dig som är nybörjare, eftersom alla övningar kan anpassas efter just dina förutsättningar. Passet avslutas med en ordentlig avslappning.

AshtangaYoga

Ashtangayoga är en fysisk yoga som bygger styrka, rörlighet, smidighet och ger god balans och kroppskontroll. Yogaformen är väldigt kraftfull och positionerna följer alltid samma mönster.

Hathayoga

En fysisk yogaform med en mjukare inriktning, fokus på djupandning, medveten avslappning och inre närvaro. En utmaning både mentalt och fysiskt då en del av momenten är tydligt uthållighetsbaserade. Hathayoga både startas och avslutas med liggande avslappning.

 

Gäller alla pass:
  • Längd: 55 och 90 min
  • Typ av träning: Koncentrerad funktionell träning för både kropp och själ
  • Intensitet: Låg till hög beroende på yogaform
Passar dig som:
  • vill utveckla både kropp och själ
  • vill bli starkare och smidigare
  • vill öka kroppens generella välbefinnande