fbpx

Zumba

Zumba i Skytteholmsparken med Drivkraft Solna

Zumba är en enkel dansklass där vi till latinska rytmer och musik från hela världen skakar höfter, rör oss och får massor med träningsglädje. Högintensiv och lågintensiv träning varvas naturligt med musiken till den roligaste intervallträning du nånsin provat på. 

 

SE SCHEMA

Dansa dig till ökad kondition, styrka, balans och smidighet

Zumba är helhetsträning som ger dig allt som din kropp behöver: Kondition, styrka, balans och smidighet och inte minst en rejäl dos endorfiner och energi.

Grundstegen är enkla och återkommande och koreografin lätt att följa. Rörelserna organiskt utformade för din kropp och de passar perfekt till just den låten som strömmar ur högtalarna.

Salsa, merengue, reaggeton och cumbia är stilar du får möta i denna heta dansklass. Men även Bollywood, orientaliskt och danser till alla andra möjliga världsrytmer tillsammans med koreografier till de senaste hitsen.

Zumba är så mycket mer än bara träning. Om du känner att du inte vill lägga en enda minut av ditt liv på enformig träning bara för träningens skull så är detta klassen för dig. Du kommer träna, du kommer svettas, du kommer att lära dig nya roliga steg och dansa som du aldrig dansat förr. Men när klassen är slut kommer du ändå fråga dig själv var tiden blev av, för vem vill att festen ska ta slut?

Festen behöver inte ta slut. Drivkraft har flera Zumbaklasser per vecka med olika instruktörer som inspirerar och motiverar.

Zumba är en klass som passar alla och som är lätt att anpassa till just din nivå. Vare sig du dansat mycket eller inte alls kommer du med instruktörens hjälp lätt kunna göra klassen till din egen.

Välkommen till nästa zumbaklass, lämna klassen fulltankad av energi och en glödande känsla av awesomeness!

Detaljer:

  • Längd: 55 min
  • Typ av träning: Intervallträning i dansform
  • Intensitet: Medel till hög

Passar dig som:

  • älskar dans och musik från hela världen
  • vill ha helhetsträning med både kondition, styrka, balans och smidighet
  • vill träna ”utan att träna” – varje Zumbaklass är en fest och träningen får du på kuppen!