fbpx
RELAXPOINT vattenmassage i Solna

RELAX POINT

 

TORR VATTENMASSAGE

Att ligga på Relaxpoints vattenmassagesäng är en fantastiskt upplevelse. Den unika kombinationen av vatten, värme och energi ger välbefinnande för kropp och själ, som måste upplevas.

 

AVSLAPPNANDE ENERGI

Relaxpoint hjälper dig att slappna av. Den välgörande effekten uppnås tack vare en kombination av tre element – vatten, värme och kraft.

 

VÄLGÖRANDE VÄRME

Vattenstrålar rör sig runt under den hudvänliga duken och masserar kroppen från topp till tå. Ämnesomsättningen aktiveras, musklerna mjukas upp, spänningarna och stelhet släpper.

 

UPPIGGANDE VATTEN

Vattnets välgörande värme når långt ner i muskelvävnaderna. Blodkärlen vidgar sig och blodcirkulationen stimuleras. Kroppen får del av välavvägd vattenkraft. Du slappnar av och får ny energi.

 

PRIS ELLER FÖRMÅN

För pensionärer samt för medlemmar som har varit hos oss i mer än två år ingår massagesängen som en förmån. Annars är alternativen att antingen lägga till 80 kr på sitt månadsmedlemskap, alternativt förlänga sitt medlemskap till två år. Om man gör något av ovanstående får man alltså fri tillgång till massagesängen. Blir du nyfiken på hur den funkar och vill testa den får du självklart göra det kostnadsfritt. Om du sedan vill använda den vid enstaka tillfällen kostar det 50 kr/gång.